Mogli bismo da napravimo neki Prvi glas foruma :hm: i da imamo i žiri u kome će obavezno biti i jedna zloća poput Aleksis :haha: mislim, nemamo mi ovde zloće, ali bi neko morao da je glumi :lola:
Printable View
Mogli bismo da napravimo neki Prvi glas foruma :hm: i da imamo i žiri u kome će obavezno biti i jedna zloća poput Aleksis :haha: mislim, nemamo mi ovde zloće, ali bi neko morao da je glumi :lola:
OK Fajf...Daj razradi ideju, lako ćemo za Aleksis..:lol:
Trebaće mi vaša pomoć, ja sam loš organizator natjecaja :haha:
Pa dobro....Nije problem žiri..Mislim, 'fala Bogu ima nas...Nego, ne znam kako da postavimo te pevače..Jedino da tražimo po netu neke bzv pevače da kačimo, pa da analiziramo..:lol:
možee meni se svidja idejaaaa :hahaha::raz_015::raz_015::raz_015:
ali da svako od nas ima svoj takav neki snimak i iz emisije u emisiju da od istog izvođača kači drugu pesmu :lol: kao da je to predstavnik svakog od nas :blenta: ako me razumete :lol:
čujte mene... iz emisije u emisiju ... e baba pukla si i ti ko zvečka... :lupko:
Па добро, нећемо баш из емисије у емисију...:lol: али, да се договоримо...Хоћемо ли да качимо, анимосе, познате извођаче и који ћемо музички правац ? :palac:
Meni nešto palo na pamet možda bih mogla da komentarišem da budem u žiriju :hahaha:al bih i da se takmičim :hm:
ooo ovde se nesto fino kuva:jasenka:
па направићемо изузетак за тебе роска :lol: мислила сам да би било занимљивије да имамо неке анонимусе :hm:
Ма није проблем...Ко жели учешће у оба...мслм и у жири и у извођаче..може...Па ово је форум, овде све може...:lol:
И мени су анонимуси занимљиви, само ми је проблем, што тих има више у турбо фолку...Зато питам, да ли је битан жанр музике или не...:hm:
ma nije, bilo bi lepo da se oprobaju u svim žanrovima, ali ako nekome zbog laga leži samo jedan žanr nema veze koji je, bitno da se peva :haha:
Ok ...Eво чекамо Роску...да отвори овај наш ПГ :lol:
Sara :ququ: pa strašno :srbpla: a i ovi drugi su se usrećili...