:raz_041::harmonika::raz_091:
Printable View
А коју машину за вуну? :(
Па супер.
Док дођем дотле, три миша има да покварим. :(
Е, кликнула сам ти на оно.
znam da ne mogu :( ali lepo zvuči :)
moram sve igrice da probam :stidljiva:
joooj i ja tako pocnem...sve ocu da probam hhh
kantri mi ne oduzima mnogo vremena ...ja tio za 10 min u vr glave :0
i Cafe World....zato ih i igram...ove druge...slozim poklone i to je to....cisto da mogu slati vam,a ako sta zatreba....
a farmu bas volim...jedino mi je sto mnogo sporo dok obilazim komsije...da fertilizujem i hranim koke....bas koci...
kako ste breee farmeri :cmok: :cmok: :cmok:.....jeste li nasarali jaja.....hihihihi....mislim da nam ih je dosta zanavek hhh
Ma ja samo farmu igram..
A sta sad da radim sa CO- OP farming..? Jbt sad se to pojavilo, meni nista nije jasno cemu sluzi
nisam ja to videla
prije 10-ak min sam vidjela...al' mislim da jos nije u funkciji...valjda je u pitanju neki posao...i ima zamjena....trampa valjda....a bas sam se pitala sto to nema....to bi bilo super
е да почне се неки посао па се придружип опа има неко време да се посао заврши КООПерација
Pa da ali kako pravis poziv za kooperaciju?
meni je Dee poslala i ok, odradili smo dobar deo...posadili i pobrali bundeve:smiley:
Ništa meni tu nije jasno :(
Па сад је све јасно.
Удруженим снагама чинимо да један град озелени.
Имамо још дан и заборавих колко сати да узгајимо ону јутарњу славу (мислим, тако се зове цвет),
а с тобом Миле то не може да не успе.
Даклем, терају нас да гајимо све а не само оно што се исплати. ;)
Мени је ионако свеједно више.
meni i opet nije jasno šta je tu jasno, skroz mi je nejasno... ušla sam jutros, oterali me kod Cici, a tamo nema ništa ... mnogo sam bre glupa za seoske radove i kooperaciju :( nije to za mene :cry: ja umem samo sama da radim :undecided:
Па мораш да посадиш оно што је у џобу.
Еси у фарми ил ниси?
Имате задатак. Ако се успешно обави следи награда, ако се посвађате и заХебете ствар нећете добити журку.
Јасно ко дан.
Тако да сади оно што је задато и немој да будеш брејкер. :mirka:
:raz_013:
Ено берем грожђе ... имамо четири дана ... а само моја фарма је скоро половина јбт. хахаха .. ај још неко па да зарадимо бонусе и трофеј...
Ја те немам у понуди.
У другом сам клану. :raz_117:
e jbg. treba mi još dvoje sa velikom farmom pa da to odradimo danas ... ako ništa drugo pokupiću Minu, Darka ili Sibilu samo što njima mogu tek popodne da zasadim ... a to mi onda prelazi 24h.
Моја фарма више није велика.
Ај да видим тамо код Стефана.
Pridružio ti se.
E super :dm1: ja tražila kod Sibile i nema u ponudi, baš su kvarni, daju mi bundeve jbt. grožđe je ipak isplativije
ja nista ovo ne razumem al ako ti je za utehu jeca je sad s tobom bila i kod mileta i sneze al posto sam ja ispunila kvotu posadila ono plavo onda Jeca uzela tebe al kako i sta pojma nemam dok neko ovde ne sedne i objasni malo vise ovako kako se snadjem...cmok svima...
ja teka sada usla malo u stos....mada imala sam posla kuci...pa se nisam bas zauzela juce za farmu....
javljajte za posao...jer meni nisu bili u ponudi vasi svi poslovi....ali kad se pridruzim na objavi na home strani...onda je ok...zato csto objavljujte pomoc za posao....
ljubim vaaaaaaaaaaaaaaas najnajnajnaj farmeri svijeta ljubljubljub
НЕМОЈТЕ ЗАПОЧИЊАТИ НОВИ ПОСАО ДОК НИЈЕ ЗАВРШЕН СТАРИ,КОЈИ СТЕ ВАЋ ПОЧЕЛИ ЈЕР ОНДА ВАМ СТАРИ НЕВРЕДИ
(АКО ВИДИТЕ , ДА ИМАТЕ ВРЕМНА МОЖЕТЕ ПОСАДИТИ НЕШТО НОВО АЛИ НЕ У ОКВИРУ НОВОГ ПОСЛА, НЕГО БЕЗ КООПЕРАЦИЈЕ )
ЗНАЧИ НА НОВУИ КООПЕРАЦИЈУ ПРИСТАЈЕТЕ ИЛИ ЈЕ ЗАПОЧИЊЕТЕ ТЕК КАДА ЗАВРШИТЕ ПРЕТХОДНУ
И ТРЕБА ГАЂАТИ ДА СА КООПЕРАНТИМА , ОДМА НАСТАВИТЕ НЕКИ НОВИ ЧИМ ЗАВРШИТЕ ОВАЈ
Ne može ni da se započne .. ne dozvoljava. Ja htela danas da radim kod Nataše, ali nisam mogla jer sam navodno prihvatila posao kod Pkros, a pojma nemam kad me je to "kooperisao" (valjda sam kliknula na objavu). Em ništa ne radim, em ne mogu da radim dok vi ne završite.
Е сад мени нуди да узмем злато или да започнем нови посао.
Шта да радим?
E da.. to je i meni nudio, pojma nisam imala o čemu se radi tako da sam započela posao :huh:
E pa kasnije se ta opcija izgubila dok ste vi brali... šta već - jutarnju slavu
pa juce smo vecina bili zbunjeni...tako da nije strasno...ubuduce...dogovaramo se i radimo :))))))))