Printable View
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Preforsirala si je. Manje jedi, pa će biti i manje sudova. Dobro. Vidim da si rešio da me nerviraš dok ne eksplodiram načisto. :raz_088:
Citiraj: Prvobitno napisano od рlaninar Da, ovde je na ovom forumu Konan. Pa jel ima u Srbiji više sekti ili stranaka? :hm: Reci mi na koju temu najčešće odlazi, i ima li svoju mašinu? Ne znam, ima mnogo i jednih i drugih.
Citiraj: Prvobitno napisano od рlaninar ja ne znam što li sam sišla s one planine.. :ljut: tačno sam znala da se oko toga već nedelju dana sekiraš :(
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Reci mi na koju temu najčešće odlazi, i ima li svoju mašinu? Ne znam, ima mnogo i jednih i drugih. Pa šta me savetuješ kad ništa ne znaš.. :ljut: Odlazi na viceve najčešće. To je ono što ja vidim.. a kud se još smuca, ne znam...
Citiraj: Prvobitno napisano od pričalica tačno sam znala da se oko toga već nedelju dana sekiraš :( pa sve maler do malera od kako sam se vratila.. :kk:
ja sam planinar.. :ququ: :pada:
Citiraj: Prvobitno napisano od рlaninar pa sve maler do malera od kako sam se vratila.. :kk: iskušenja, kojice...šta da se radi....posle kiše ide sunce :)
Citiraj: Prvobitno napisano od pričalica iskušenja, kojice...šta da se radi....posle kiše ide sunce :) i ja tako mislim... :hm: sad ću da se smirim i da čekam sunce...
Citiraj: Prvobitno napisano od рlaninar i ja tako mislim... :hm: sad ću da se smirim i da čekam sunce... e, biće ga narednih 10 dana sigurno :)
Citiraj: Prvobitno napisano od Manijak svi odoše u planinare :pada: Mmmm, vidim ja ko su za tebe "svi".
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Mmmm, vidim ja ko su za tebe "svi". on to u magnovenju :lol: dobro veče :)
Citiraj: Prvobitno napisano od рlaninar Dobro. Vidim da si rešio da me nerviraš dok ne eksplodiram načisto. :raz_088: Nemoj da eksplodiraš, bićeš onda neupotrebljiva kao i tvoja mašina.
Citiraj: Prvobitno napisano od pričalica on to u magnovenju :lol: dobro veče :) Pristojnost mi nalaže da kažem dobro veče, iako ne znam da li si rekla pravom ili lažnom planinaru.
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Pristojnost mi nalaže da kažem dobro veče, iako ne znam da li si rekla pravom ili lažnom planinaru. lažnom? kako lažnom? :eek:
Citiraj: Prvobitno napisano od pričalica e, biće ga narednih 10 dana sigurno :) Ajde nekako naoblači, molim te.
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Nemoj da eksplodiraš, bićeš onda neupotrebljiva kao i tvoja mašina. jao.. :qq: jao.. :qq: e sad si preterao.. ne vidim te.. ne čujem te.. ne postojiš
planinar ne postoji.. :mm:
Citiraj: Prvobitno napisano od pričalica lažnom? kako lažnom? :eek: Pa malopre se pojavio lažni planinar. Ne znam kako je to moguće. ali kojica je to, ona sve može.
Citiraj: Prvobitno napisano od kojica jao.. :qq: jao.. :qq: e sad si preterao.. ne vidim te.. ne čujem te.. ne postojiš Pa šta se ljutiš, ja sam to odgovorio onom lažnom planinaru koji se malopre pojavio.
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Pa malopre se pojavio lažni planinar. Ne znam kako je to moguće. ali kojica je to, ona sve može. odustajem.