Printable View
Citiraj: Prvobitno napisano od supermen*prvi Ako neku u'vatis, nabaci. :nosic: e pa ne može.. :aha: sam traži svoju svrhu života
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Pa evo ovo, na primer. To može i sam da pročita.. :hm:
Citiraj: Prvobitno napisano od supermen*prvi Kazi mu da to napise na temi zalite se. Da ovuda ne spamuje kao sto ima obicaj. Gde jen moderator da ga baci sa stene? :sad: Kavo, bre, spamovanje u kafani?
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Kavo, bre, spamovanje u kafani? kafansko.. :jede:
Citiraj: Prvobitno napisano od jagodica kojica To može i sam da pročita.. :hm: Ne može kad ne zalazi u kafanu.
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Ne može kad ne zalazi u kafanu. Zašo jednom pa se zagubio. :lol:
Citiraj: Prvobitno napisano od jagodica kojica kafansko.. :jede: E pa sad objasni malo bliže šta to znači. Ili šta treba pričati ovde da ne bude spamovanje?
Citiraj: Prvobitno napisano od jagodica kojica Zašo jednom pa se zagubio. :lol: Ne zagubio, nego izgubio, kada su mu i drugi ponešto ispričali.
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar E pa sad objasni malo bliže šta to znači. Ili šta treba pričati ovde da ne bude spamovanje? Pa ovde je sve spamovanje.. :hm:
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Ne zagubio, nego izgubio, kada su mu i drugi ponešto ispričali. Ma jok... nije ga ni briga.. :aha:
Citiraj: Prvobitno napisano od jagodica kojica Pa ovde je sve spamovanje.. :hm: Dokada ćeš ti da menjaš ova tvoja imena? Neću da pričam ni sa kojoj tvojom varijantom osim kojica ili eventualno kojica-bundevica.
E, aj vidi u albumu kako sam slomila pločice.. :alava:
Citiraj: Prvobitno napisano od jagodica kojica Ma jok... nije ga ni briga.. :aha: He, he, to je pravi drug.
Citiraj: Prvobitno napisano od jagodica kojica E, aj vidi u albumu kako sam slomila pločice.. :alava: Jel ti ovo nešto meni..?
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Dokada ćeš ti da menjaš ova tvoja imena? Neću da pričam ni sa kojoj tvojom varijantom osim kojica ili eventualno kojica-bundevica. Nije još vreme za bundeve. Čekaj jesen. I ne menjam ja imena nego viša sila.
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar He, he, to je pravi drug. Čiji drug? :hm:
Citiraj: Prvobitno napisano od jagodica kojica Pa ovde je sve spamovanje.. :hm: hm, pa kako onda ne spamovati ako je sve spamovanje? ili možda je možda spamovanje ono što nije spamovanje. eto sad sam sebe zbunih...
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Jel ti ovo nešto meni..? da... Što? Da te nisam nečim uvredila? :hm:
Citiraj: Prvobitno napisano od jagodica kojica Pa ovde je sve spamovanje.. :hm: Vidi bogamu,a ja sam mislio da lupetam.
Citiraj: Prvobitno napisano od jagodica kojica da... Što? Da te nisam nečim uvredila? :hm: Nisi, nego mi nisi nacrtala gde je taj album. Ako budem tražio sam izgubiću sa kao konan.