Re: žene pitaju a muški odgovaraju
ja se nikad ne osmehujem, mozda zato sto sam namcor, nemam pojma....
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Cruz
ja se nikad ne osmehujem, mozda zato sto sam namcor, nemam pojma....
dobro..a sad pitanje:ceka:
volite li vi žene koje se stalno osmjehuju ili više neke ozbiljnije?
pa zavisi od situacije... :) nekad i mrgudi umeju da budu slatki :)
Citiraj:
Prvobitno napisano od
zanesenjak
pa zavisi od situacije... :) nekad i mrgudi umeju da budu slatki :)
e,baš si dobro odgovorio:)
a mogu li nekad i te što se stalno smješkaju biti odbojne:hm: znaš ono ..stalno osmijeh na licu,dođe ti da joj limun staviš u usta:zrika:
... ma bre, kad sam ja nervozan, sve me nervira, pa čak i te što osmehom sidu leče :)
Citiraj:
Prvobitno napisano od
zanesenjak
... ma bre, kad sam ja nervozan, sve me nervira, pa čak i te što osmehom sidu leče :)
a kad je muškarac recimo nervozan,a žena to ne primjećuje..jel on bude još više nervozan:hm:
il već bijesan:)
Citiraj:
Prvobitno napisano od
DirkaSta
e,baš si dobro odgovorio:)
a mogu li nekad i te što se stalno smješkaju biti odbojne:hm: znaš ono ..stalno osmijeh na licu,dođe ti da joj limun staviš u usta:zrika:
:raz_114:ludačo
Citiraj:
Prvobitno napisano od
zanesenjak
ti si još mali:dada:kad porasteš drugačije ćeš razmišljati:dada:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
DirkaSta
a kad je muškarac recimo nervozan,a žena to ne primjećuje..jel on bude još više nervozan:hm:
il već bijesan:)
ih, zar postoji nešto što žene ne primećuju? :) primeti ona, nego je nije briga :P
iskreno, ja se uvek trudim da ne pokazujem drugima svoju nervozu, posebno ako ne poznajem dugo tu žensku osobu...:)
Citiraj:
Prvobitno napisano od
zanesenjak
ih, zar postoji nešto što žene ne primećuju? :) primeti ona, nego je nije briga :P
iskreno, ja se uvek trudim da ne pokazujem drugima svoju nervozu, posebno ako ne poznajem dugo tu žensku osobu...:)
to je lijepo od tebe:) znači da znaš da vladaš sobom:)
Citiraj:
Prvobitno napisano od
zanesenjak
..i sobom i drugima :)
pa to je već manipulacija:lol:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
DirkaSta
pa to je već manipulacija:lol:
mi učili iz psihologije da manipulacija nije negativan pojam :)
Citiraj:
Prvobitno napisano od
zanesenjak
mi učili iz psihologije da manipulacija nije negativan pojam :)
jeste :)
Zasto se desava da muskarac nema petlje da pridje zeni koja mu se svidja i bude pasivan...
Zar ne zna da ce je tako izgubiti ?
Na to ne postoji univerzalan odgovor, koji bi bilo koji muškarac mogao dati, ali moguće je da je poenta u dve stvari:
1. strah kako opravdan tako i neopravdan
2. pogrešne ili iskrivljene slike koje nam mediji daju o devojkama
Elem, ovo pod dva mu spada u onaj domen da volimo naučeno, to jest da nam se sviđa ono što su nas naučili da nam se sviđa, pa onda neki jadničak se primi na devojku koja izgleda kao avion, a on npr misli, iako je ne poznaje da će nju da fascinira debljina njegovog novčanika i tako te neke gluposti, te svoj intelekt stavlja, ne u drugi, već u treći plan.
Kada se desi da se devojka svidi nekom deĆku, takođe postoji varijanta da oseti neviđeni stra', k'o pred ispit na prvoj godini, pa se utronja i bude neopušten i zategnut.
Sad sam se nalupateao, ali ako baš mi ide http://razbibriga.net/imported/2011/12/zw1e1s-1.gif
E,Vrach je dao sjajan osvrt:) Zanima me šta je to opravdan strah:hm:
Opravdan stra' je, rekao bih, onaj koji osećamo usled činjenica keje znamo o nečemu/nekome.
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Bledoliki_Vrach
Opravdan stra' je, rekao bih, onaj koji osećamo usled činjenica keje znamo o nečemu/nekome.
a neopravdan? misliš na neke fobije..
jašta, nastalih na osnovu predrasuda, projekcija, etc
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Paranoik
Na to ne postoji univerzalan odgovor, koji bi bilo koji muškarac mogao dati, ali moguće je da je poenta u dve stvari:
1. strah kako opravdan tako i neopravdan
2. pogrešne ili iskrivljene slike koje nam mediji daju o devojkama
Elem, ovo pod dva mu spada u onaj domen da volimo naučeno, to jest da nam se sviđa ono što su nas naučili da nam se sviđa, pa onda neki jadničak se primi na devojku koja izgleda kao avion, a on npr misli, iako je ne poznaje da će nju da fascinira debljina njegovog novčanika i tako te neke gluposti, te svoj intelekt stavlja, ne u drugi, već u treći plan.
Kada se desi da se devojka svidi nekom deĆku, takođe postoji varijanta da oseti neviđeni stra', k'o pred ispit na prvoj godini, pa se utronja i bude neopušten i zategnut.
Sad sam se nalupateao, ali ako baš mi ide
http://razbibriga.net/imported/2011/12/zw1e1s-1.gif
ako ako dobro ti ide... uzgred, ja sam uvek zategnut :lol: