:raz_099::raz_099:
Printable View
Završila sam moj super stove u cafe worldu, a ne mogu da ga uzmem ... ne znam gde jeeeeeeeeee!!!!!!! :raz_049:
El ima neko da mi se prikljuci na poslu, tj Stefanu, u roku od 3 sata.
Grozdje je u pitanju. :stid:
Evo imamo mi ( nas tri), u roku od sat sat ipo ako ti odgovara :)
vidim da ti fali samo malo, udenuću ti Minu ako se niko ne prijavi, ona ima manju njivu, a Biljana i ja ćemo sa Darkom .. ali tek za sat vremena završavamo.
ja ne umem da igram tu igricu :stid:
Jao Odli, ništa jednostavnije ... :)
Kad malo bolje sagledam, to i nije igrica, to je virtuelni život na selu
Kvinče, nema šanse da vam se pridružim, stalno mi javlja da je popunjeno i da nema mesta ... Sibi mi sama, ne znam gde da je udenem
Ја сам око 5 посадила код Стефана.
Ништа, Сиби нек сачека сутра до 5-6 па да почињемо ново.
Izgleda da ne dozvoljava da ista ekipa stalno radi zajedno. Juče su Sibi i Biljana zajedno zasadile grožđe, a danas ne da Sibi da se udene nigde ... čudno .. zasadila sam mornning glory sama pa ću noćas da berem. Ipak je najbolje grožđe.. zasadiš pa si miran do sutra u isto vreme.
Što volim kad o sebi pričam u trećem licu :kojica:
Лако је кад вас је четворо. :lol:
Ја стварно размишљам да баталим све.
А у оном кантрију чим почнем да орем у стакленику, пукне ми игрица.
Jeste, velike su farme pa možemo i troje ... Kvinče priključi se kad god hoćeš bez obzira da li je posađeno ili nije do kraja. Danas je svirao sibili da nema mesta jbg. ostade Sibila sama, unakazila sam Darkovu i Mininu farmu jbt. zbog nekih 100 njivica koliko mi je falilo do kraja :lol:
Ne mogu da verujem šta sam uradila http://razbibriga.net/ Obrisala sam korpu sa jajima
:(
Како бре?
Не очајавај. Купи другу и скупићеш опет. Трајаће то.
Idem da kupim :cry:
Ма трајаће с јајцима, не са скупљањем.
Kupila korpu i vratila se sva jaja, upamtila igrica koliko je bilo ... :)
Мени малог ни не приказује.
Чудно ,мада и мени је раније стално пуцала , али сад ферцера.
Е баш хтедох да ти кажем ово доле што си написала ,и ја сам тако избрисао оне за светог Трифуна ,па се опет све вратило
макар нешто коректно од нјих
eeeeeeeeeeee slatko si me nasmejala a ronis krokodilske suze dzabe...:raz_013::raz_013::raz_013:
Kvince ko nam se pridruzio sa 57 polja i jel uzimamo zlato nije mi jasno...:lupko:
ajd bre da vidimo mozemo li mi sami da se dogovorimo ko ce i s kim ce ovo je ludnica il cu napustiti sve:sad:
Što da napuštaš ... ja vas uvek zovem bre, kod mene je uvek nešto zasađeno, uvek do kraja i uvek je zlato... Moram na Sibili, jer mi na Biljani ne prihvata sve
Jutros u 5 sam posadila bundeve, kao vampir sam ustala .. od sad samo grožđe
:krsti:
taman to krenemo eno ih opet sa nekim novinama....:raz_068:
Sibi si preuzela tvoje sporetce ako jesi sad reci meni kako?????:smiley:
ja pocela grozdje i nikog nema sta sad????a i stiglo novo da se sadi???:krsti:
Nisam Dušo. Izgleda da moram da dospem na nivo kad će se osloboditi još jedan šporet za restoran, e tad će valjda i naš šporetić biti tamo.
Ел неко купио куче?
Ja sam kupila švrću... :sladoled:
И ел имаш довољно хране?
Мени је то обавеза.
Шта кад одем на море, ко ће да га храни? :(
hahaha :dm1: ... hraniću ga ja .. ne idem nigde :(
Ali mislim da se hrani ovom hranom 14 dana, ne znam šta će posle da jede
Stefanu se tikve osushile :( ...vristao je jutros
Ali 300.000... Da je buldog pa ajde de. Vako za ono sićušno... Mnogo je bre. :krsti:
jeste .. al nisam odolela ... jel ti treba hrana, meni su juče poslali hrane za mesec dana :jede:
Nemam para da kupim kuče :stid:
Si videla šta sam sve kupila u nameri da odustanem... :(
A Stefan danas dolazi pa neka odluči za svoju.
Ako će da se brine, kupiću mu.
Virtuelno bar mogu. :raz_013:
Ja se brinem o dva i u RL... mogu i o 2 virtuelna .. moja... Mina i Darko kako hoće ... e kupila sam i one dve cipelićke kućice... što su medene :onajede: i sad nemam ni dinara :sad: ... moram da sadim lotos na 8 sati da se povratim :undecided:
E i da obavestim kuvarice da sam preuzla super stove u Cafe Worldu ... kad sam dostigla nivo da dobijem još jedan šporet, samo sam prevukla u restoran super stove koji ima cenu 50 onih njihovih para za džabe.
Da li se nekom dogodilo da ne može nigde da se pridruži... da mu izbaci samo nove poslove? :(