kako ću da se zanesvestim večeras ispod jorgana
Printable View
kako ću da se zanesvestim večeras ispod jorgana
ne mogu da verujem šta sam upravo ukucala u googleta, da me neko prati svašta bi pomislio :qq:
o nekakvom današnjem rasporedu, ručku...
nešto razmišljam o forumu, koliko je lep ovaj ng skin, koliko smo slatke i šašave sa ovim ng "uniformama" i kako mi prija ovde :)
Eh svasta mi pada na pamet ali trenutno razmisljam da sam zbunila pojedine clanove, ipak nisam svaki dan tu a i duze vreme sam bila odsutna.
ne znam šta me je upravo asociralo na jedan moj blamčić, ali sam se baš lepo nasmejala...
naime, pre nekoliko godina, kad sam kupila aljaskog malamuta, u mobilnom sam pod A u imeniku upisala telefon tog uzgajivača, nek se nađe... i nazvala ga Aljaski malamut :lol: A taj mobilni je bio neki čudan, lako se otključavao u tašni, samo malo ako nešto brljam po njoj, nekim čudom uđe u imenik i najčešće pošalje praznu poruku :hahaha: i tako sam jedne večeri dok smo se vozili kolima i tašna mi stajala u krilu, ne znajući, poslala tom čoveku nekoliko sms-ova :qq: pre toga sam ih redovno isto tako slučajno slala bratu, jer je on bio prvi, na slovo B, a na A nisam imala nikoga u imeniku.
i u jednom trenutku meni od čoveka stiže sms: Reci slobodno...
šta li je on pomislio, ili da sam retard ili da ga muvam... :hahaha: izvinula sam mu se, a pod slovo A i narednih nekoliko mesta ispod sam stavila svoj broj :aha:
da li da izlazim danas ili ne?
kako ću lepo da se smizneeeem do batajnice i nazad :bisa: neće me tri peći ugrejati posle :aha:
..kako sve što sam starija to manje volim misteriozne ljude ..:aha::blenta:
ožen li se dača:neznam:
da sam kojim slučajem zaposlena kao poslastičarka,umrl b od gladi:haha:
da li da odem do mame danas :hm:
o sebi, onako nešto generalno razmišljam :mv:
o pravljenju tronte, sutra ću :hm:
sutra bakljavu slažem:qq:
kako se uvek zeznem i antirid kremu krknem u oko...posle suze lijem.
o tome kako ću dan provesti u akciji :aha:
o ljubavi :dosada:
šta da obučem večeras :hm:
kako mi je jelka ispala kao grand show :cekam: