Printable View
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Čuuuuvam ovce dole u strnjiiike, prooođe Mile sviraa u muzike, aaaaaaaaaa ja đavo paga malko diram Daaaj mi Mile muzike da sviraaaam. ta pesma ne postoji.. :nene:
Citiraj: Prvobitno napisano od mare zapravo nisi, ali deluje :lol: E, znači ima nade za mene.
Citiraj: Prvobitno napisano od mare zapravo nisi, ali deluje :lol: :lol: da, da.. onomad si me pitao odakle mu toliko postovi a ne viđaš ga na temama... :haha:
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Zaboravih, ja sam bezosećajan. I zaboravan.. :dance:
Citiraj: Prvobitno napisano od jagodica kojica ta pesma ne postoji.. :nene: Ni ti ne postojiš za mene, pa šta.
:raz_068::raz_068:
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Ni ti ne postojiš za mene, pa šta. to je zapravo dobra vest... :hm:
:pusi::pusi:
džinii... :raz_030:
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar :pusi::pusi: :nono: to nije lepo
:mm:
Citiraj: Prvobitno napisano od mare :mm: :mm: I, kako je brate Mare u nedođiji?
Citiraj: Prvobitno napisano od jagodica kojica :nono: to nije lepo što nisi na kursu?
:dm3::kadi::pusi::kadi:
Citiraj: Prvobitno napisano od mare što nisi na kursu? jao ne pitaj me ništa.. :qq: sto malera se desilo jednostavno mi se nije dalo... :kk:
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar :dm3::kadi::pusi::kadi: Tebi je baš dobro, zar ne? :hm:
Citiraj: Prvobitno napisano od jagodica kojica :mm: I, kako je brate Mare u nedođiji? k'o u paklu.. :(
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar :dm3::kadi::pusi::kadi: narkotici i hrišćanstvo :(
Citiraj: Prvobitno napisano od mare k'o u paklu.. :( Pa beži onda odatle. :qq: Ne, ne.. to nije budistički.. :lol: Promeni pogled na svet. :mm: :lol:
Citiraj: Prvobitno napisano od mare narkotici i hrišćanstvo :( Jesi video.. :hm: kakav je to hrišćanin.. :krsti: