Printable View
Citiraj: Prvobitno napisano od mare narkotici i hrišćanstvo :( Ne, nego narkotici i opelo.
Citiraj: Prvobitno napisano od jagodica kojica Pa beži onda odatle. :qq: Ne, ne.. to nije budistički.. :lol: Promeni pogled na svet. :mm: :lol: pitaju me: 'hoćeš građansko ili veronauku' :lol: a ja šta da im kažem.. :lol:
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Ne, nego narkotici i opelo. :haha:
Citiraj: Prvobitno napisano od mare pitaju me: 'hoćeš građansko ili veronauku' :lol: a ja šta da im kažem.. :lol: veronauku.. :dance: zabavnije je Moraš da uključiš vijuge makar da bi negodovao. Građansko je skroz dosadno.
Citiraj: Prvobitno napisano od mare pitaju me: 'hoćeš građansko ili veronauku' :lol: a ja šta da im kažem.. :lol: Jesi li ti u prvom razredu osnovne ili srednje?
Citiraj: Prvobitno napisano od jagodica kojica veronauku.. :dance: zabavnije je Moraš da uključiš vijuge makar da bi negodovao. Građansko je skroz dosadno. spaliće me na lomači brej :lol:
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Jesi li ti u prvom razredu osnovne ili srednje? :haha:
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Jesi li ti u prvom razredu osnovne ili srednje? osnovne :bela:
Citiraj: Prvobitno napisano od mare pitaju me: 'hoćeš građansko ili veronauku' :lol: a ja šta da im kažem.. :lol: Svejedno, prespavaš šta izabereš.
Citiraj: Prvobitno napisano od mare spaliće me na lomači brej :lol: Ma neće. Ti samo složi tužnu facu i reci ''pa pomozite mi da razumem'' to uvek upali.. :lol:
Citiraj: Prvobitno napisano od mare osnovne :bela: Pa skoro da sam znao, danas se deca uspavljuju uz kompjuter.
Citiraj: Prvobitno napisano od jagodica kojica Ma neće. Ti samo složi tužnu facu i reci ''pa pomozite mi da razumem'' to uvek upali.. :lol: znaš koliko ikonica imam od ovog starog :eek: hoćeš da se menjamo :raz_096:
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Pa skoro da sam znao, danas se uspavljuju uz kompjuter. što bi se uspavljivali kad spavaju na časovima.. :aha:
Citiraj: Prvobitno napisano od mare znaš koliko ikonica imam od ovog starog :eek: hoćeš da se menjamo :raz_096: Ikonica? :hm:
Citiraj: Prvobitno napisano od jagodica kojica Ikonica? :hm: dam ti svetog petra, jovana i džizusa za sveta petku? :hm:
Citiraj: Prvobitno napisano od mare dam ti svetog petra, jovana i džizusa za sveta petku? :hm: :haha: aaa.. to sa časova? I moja deca skupljaju ikonice.. :lol: videću sa njima dal imaju svetu petku.. :hm:
Citiraj: Prvobitno napisano od mare spaliće me na lomači brej :lol: Eh, tako mali a jeretik. Da ti ja održim neki predčas verske nastave.
Citiraj: Prvobitno napisano od jagodica kojica :haha: aaa.. to sa časova? I moja deca skupljaju ikonice.. :lol: videću sa njima dal imaju svetu petku.. :hm: da.. vodio nas u crkvu neku i kupovao nam špilove bukvalno :smeh: čak i one narukvice nose :)
Citiraj: Prvobitno napisano od mare da.. vodio nas u crkvu neku i kupovao nam špilove bukvalno :smeh: čak i one narukvice nose :) Primetio si.. :haha: U svakom manastiru me opelješe za narukvice i lančiće. :qq:
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Eh, tako mali a jeretik. Da ti ja održim neki predčas verske nastave. Dopunsku? :hm: