Printable View
Citiraj: Prvobitno napisano od supermen*prvi Otkud znas? Nisi ih jos video. A samo je jedna ostecena. U selidbi. :sad: Pa sigurno nisi jedini koji je naručio ikonu. Umetnici ih "štancuju" i zarađuju lovu.
Citiraj: Prvobitno napisano od jagodica kojica :jasenka: :jasenka: :jasenka: E baš lepo. A što ne spavaš ti u ovo doba? :hm: Kako da spavam kada sam tužan.
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Pa sigurno nisi jedini koji je naručio ikonu. Umetnici ih "štancuju" i zarađuju lovu. Nece biti da je tako al nema veze. Moja ikona je mnogo stara bre. Skoro ko ja. :haha:
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Kako da spavam kada sam tužan. Plačući. Tako se najbolje zaspi.. :lol:
Citiraj: Prvobitno napisano od supermen*prvi Nece biti da je tako al nema veze. Moja ikona je mnogo stara bre. Skoro ko ja. :haha: A jel tvoja roni suze (ponekad i krvave) kao neka ovde u Srbiji?
Citiraj: Prvobitno napisano od jagodica kojica Plačući. Tako se najbolje zaspi.. :lol: Probao pa okvasio jastuk, i kako da zaspim na mokrom jastuku.
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar A jel tvoja roni suze (ponekad i krvave) kao neka ovde u Srbiji? neće da plače bre.. zato ih ima dve, da nisu usamljene i tužne.. :lol:
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Probao pa okvasio jastuk, i kako da zaspim na mokrom jastuku. :qq: Ništa onda. Čekaj da se osuši jastuk, pa ponovo.
Citiraj: Prvobitno napisano od jagodica kojica neće da plače bre.. zato ih ima dve, da nisu usamljene i tužne.. :lol: Aaaa, vidi stvarno. Onda jedna drugoj pričaju bajke,citirajući knjigu starostavnu.
Citiraj: Prvobitno napisano od jagodica kojica :qq: Ništa onda. Čekaj da se osuši jastuk, pa ponovo. Ne može da se osuši kada stalno suze ronim.
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Aaaa, vidi stvarno. Onda jedna drugoj pričaju bajke,citirajući knjigu starostavnu. Ili raspravljaju o tome koja je starija, originalnija i vrednija. :aha:
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Ne može da se osuši kada stalno suze ronim. sad ćeš i tastaturu potopiti, pa šta ćeš onda? :hm:
Citiraj: Prvobitno napisano od supermen*prvi Nece biti da je tako al nema veze. Moja ikona je mnogo stara bre. Skoro ko ja. :haha: Ako nema sto godina onda nije stara.
Citiraj: Prvobitno napisano od jagodica kojica sad ćeš i tastaturu potopiti, pa šta ćeš onda? :hm: Ispuniću zavet, koji sam večeras prekršio.
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Ispuniću zavet, koji sam večeras prekršio. Mogao bi da odeš onda u neku šetnju.. ako možeš da nađeš neke mračne i opasne ulice bilo bi dobro.. :hm:
A jesi video što imamo temu. :palac: http://razbibriga.net/showthread.php...prirodne-nauke
Citiraj: Prvobitno napisano od jagodica kojica Mogao bi da odeš onda u neku šetnju.. ako možeš da nađeš neke mračne i opasne ulice bilo bi dobro.. :hm: Ne mogu bojim se mraka.
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Ne mogu bojim se mraka. dobro nek samo budu opasne onda... :lol:
Citiraj: Prvobitno napisano od jagodica kojica A jesi video što imamo temu. :palac: http://razbibriga.net/showthread.php...prirodne-nauke Video. To je monin očajnički pokušaj da nekako svog umišljenog Boga ozakoni. Žalosno da ne može biti žalosnije.
Citiraj: Prvobitno napisano od jagodica kojica dobro nek samo budu opasne onda... :lol: Je li to ona u kojoj ti čekaš sa oklagijom?