Printable View
Citiraj: Prvobitno napisano od kojica ne, tako će tebi da zvoni...:mirka: Zar ovako priča fina dama?
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Pogrešno. Ja mislim da si fina dama, ali ti me demantuješ. Pa nisam izgovorila reč do kraja. :g: ko prava fina dama...:lol:
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Zar ovako priča fina dama? Naravno. A sad zamisli šta bih ti rekla da nesam ovako fina. :g:
:k:
Citiraj: Prvobitno napisano od kojica Pusti radijo.. :palac: Evo, uključio sam. I šta sad?
Citiraj: Prvobitno napisano od kojica nemo da me nerviraš... :kojica: Isto takođe.
Citiraj: Prvobitno napisano od kojica Naravno. A sad zamisli šta bih ti rekla da nesam ovako fina. :g: Ne mogu da zamislim. Reci mi ti.
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Evo, uključio sam. I šta sad? Koji radijo si uključijo?
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Isto takođe. Pa to sam ja pevala bre.. :kojica:
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Ne mogu da zamislim. Reci mi ti. Ni ja ne mogu da zamislim. Od silne finoće. :sojka:
Citiraj: Prvobitno napisano od kojica :k: Jel ovo vrckaš kada je ona "noćas umirala" ili sada "moje medeno"..
Citiraj: Prvobitno napisano od kojica Pa to sam ja pevala bre.. :kojica: A ja sam ozbiljno mislio.
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Jel ovo vrckaš kada je ona "noćas umirala" ili sada "moje medeno".. :prcko: Bravoooo... ne mogu da verujem da si uspeo...:lol:
Citiraj: Prvobitno napisano od kojica Koji radijo si uključijo? Pa kako koji. Evo ovaj gde trenutno pevaju "moje medeno".
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar A ja sam ozbiljno mislio. Ma vidim ja da si se nešto mngo uozbiljio.. neće da valja...:lol:
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Pa kako koji. Evo ovaj gde trenutno pevaju "moje medeno". :plesu: aj da plešemo... Jel ti se sviđa muzika?
Citiraj: Prvobitno napisano od kojica :prcko: Bravoooo... ne mogu da verujem da si uspeo...:lol: Pa šta sam to "uspeo", ušta si sumljala?
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Pa šta sam to "uspeo", ušta si sumljala? :raz_068: Ma nije važno...:lol: aj kao danas nećemo da se svađamo.. :plesu:
Citiraj: Prvobitno napisano od kojica :plesu: aj da plešemo... Jel ti se sviđa muzika? Muzika mi se baš i ne sviđa, ali hoću da plešem: :raz_027:
Ops, kako ovo uskoči?