Re: Moram da vam se žalim...
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Fajf
Znaci ovako je bilo: cerka prilazi fotelji i vrisne, ja poskocim na stolici, kaze pauk, onaj mesnati, crni veliki, a nas dve ako nesto ne volimo da vidimo, to je pauk...i ona ga zgazi i pobegne, a ja hrabro krenem sa djubrovnikom i metlicom da ga uklonim sa tepiha. U poslednjem trenutku kazem, a sta ako se mali folira da je mrtav :hm: i pipnem ga djubrovnikom kad on ispruzi one nozurde silne i potrca na djubrovnik :pada: onda sam ga overila i kukajuci pocistila i bacila...
Ovde je to redovna pojava leti, ti mali crni paucici s polja nekako se provuku ispod vrata i samo protrce po sobi a nas dve... :raz_132::ququ:
e bre fajfer:raz_114:k'o da je dinosaurus:lola:
ne mogu da shvatim da se neko boji pauka, miša:krsti:pa šta tu ima strašno, šta će da ti uradi?
ili gliste:pada:ili neke bube:pada:
sve male slatke životinjke:meda:
Uganula sam nogu,sreća pa je desna:zrika:
iznervirao me danas jedan manki...koji je tražio da mu u petak pošaljem nešto poštom u vojvode mišića :psihic:
lepo sam mu rekla da to neće strići pre srede i da, ako mu se žuri, najbolje dođe do nas...naravno, gospodin se pouzdao u poštu i svoje lenjo dupe...i danas me pita kako je moguće da mu pošiljka nije stigla :raz_050:
Danas poslepodne, nebo se namrcilo, i ja legnem da spavam a navijem mobilni da zvoni negde oko pola 5 jer je trebalo da se u 5 nadjem sa muzem na centru da nesto pokupujemo. Taman onaj prvi lepi sanak poceo da me hvata, ono kad osetite koliko vam je lepo sto tonete u san, kad zvonjava... javim se, on... kaze pljusti kisa, sacekace da stane pljusak,pa ce krenuti, ali to znaci da kasni. ok, pomerim vreme za budjenje, opet zazmurim, opet tonem u san, opet zvrrr, cerka: a jel pada tu kisa, ne, ne pada, aj cao, spavam. nastavim, opet fon, on: e ja sam blizu, kolega me povezao, tako da znas...
Ustala sam nervno rastrojena, neispavana, jos umornija, obukla se i odjurila. A lepo sam jedno vreme znala zbog cega ne praktikujem da spavam popodne, sad me ovo podsetilo zasto...
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Fajf
Danas poslepodne, nebo se namrcilo, i ja legnem da spavam a navijem mobilni da zvoni negde oko pola 5 jer je trebalo da se u 5 nadjem sa muzem na centru da nesto pokupujemo. Taman onaj prvi lepi sanak poceo da me hvata, ono kad osetite koliko vam je lepo sto tonete u san, kad zvonjava... javim se, on... kaze pljusti kisa, sacekace da stane pljusak,pa ce krenuti, ali to znaci da kasni. ok, pomerim vreme za budjenje, opet zazmurim, opet tonem u san, opet zvrrr, cerka: a jel pada tu kisa, ne, ne pada, aj cao, spavam. nastavim, opet fon, on: e ja sam blizu, kolega me povezao, tako da znas...
Ustala sam nervno rastrojena, neispavana, jos umornija, obukla se i odjurila. A lepo sam jedno vreme znala zbog cega ne praktikujem da spavam popodne, sad me ovo podsetilo zasto...
iskljucis tonove moja babsi...neka zvoni koliko mu volja...:dada:
proveren lek :kapa:
nisam mogla jer je sve bilo nekako vezano sa vremenom :( los termin za spavanje, moracu ranije to da priustim sebi, pre nego sto se svi sjate kuci, nema mi druge
Mislim da nisam za forume. Ili obrnuto :kapa:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Marko:
Mislim da nisam za forume. Ili obrnuto :kapa:
To ti se samo cini :dada: Valjda se i nase misljenje vazi :bisa:
Opet sam se predozirala šumećim vitaminom C.
Svi se žalite, ajde sada ću i ja :kapa:
Pre dva dana "preminuo" mi je bord kompjuter na autu, ožalošćen sam ja a slavllje sprema majstor zbog računa koji mi sledi :pusi:
na ovu sparinu moram da se žalim :(
opet ja o insektima.... videla sam danas na ulici jelenka, ja zastala da ga zastitim da ga kola ne zgaze, o on se okrenuo ka mojoj nozi i krenuo radeci ono sa onim rogovima, ili sta su vec, kao da ce da ce da me capi :ququ: ali eto, spasila sam mu zivot, toliki je bio da sam ga videla na putu iz daleka i za nekog ko pada u nesvest od takvih buba, bila sam bas hrabra :dada:
hej, po ovo ispade da se ja hvalim zapravo, promasila sam temu :rumenko:
sarmice nema cijeli dan:dada:
mozda ubedjuje psa da udje u auto ponovo :hm:
ne radi mi dobro razmak na tastaturi :(
meni ne radim mozak fajf:)
kako mrzim kada se spremim, a onda mi jave da ipak ne krecem jos :ljut:
a neka si jos malo tu sa nama :cmok: znam za taj osecaj :dada: