Printable View
Citiraj: Prvobitno napisano od jagodica ja zapravo uopšte ne znam što se rakija ili vino prave u manastirma, niti što se u crkvi pije.. al ja nisam ni važna, pošto ne navijam za istog boga.. :lol: Sad ce da dodje onaj sto ima Boga u svojoj glavi pa ces o'ma postati najvaznija. :haha:
Citiraj: Prvobitno napisano od septembar Kojciee :rumunko: Pa nemoj da me predstavljas ovde, onakvom kakva jesam :lol: rumunko... :haha: dobro.. pretstavljaj se sama.. jel se predstavljamo ili pretstavljamo.. :hm:
Citiraj: Prvobitno napisano od septembar Pa ja ne znam sto se mnogo toga odvija po manastirima i crkvama iako navijam za istog Boga, ali ajd sad...:) aha.. al ti bar imaš koga da pitaš, a ja ni to.. :lol:
Citiraj: Prvobitno napisano od jagodica rumunko... :haha: dobro.. pretstavljaj se sama.. jel se predstavljamo ili pretstavljamo.. :hm: Predstavljamo :) Jao jao, necu, stidim se :stidljiva:
Citiraj: Prvobitno napisano od supermen*prvi Sad ce da dodje onaj sto ima Boga u svojoj glavi pa ces o'ma postati najvaznija. :haha: u njegovoj glavi je samo bog falio.. :qq:
Citiraj: Prvobitno napisano od jagodica aha.. al ti bar imaš koga da pitaš, a ja ni to.. :lol: Pa, ti pitas mene, ja pitam onogo koga imam da pitam i etooo...Krug poverenja :)
:krsti: :kadi:
Citiraj: Prvobitno napisano od septembar Predstavljamo :) Jao jao, necu, stidim se :stidljiva: znači ipak mora da te napijemo.. :hm:
Citiraj: Prvobitno napisano od jagodica ja zapravo uopšte ne znam što se rakija ili vino prave u manastirma, niti što se u crkvi pije.. mozda zbog dezinfekcije, ono bozanska cistoca i te fore :hm:
Citiraj: Prvobitno napisano od septembar Pa, ti pitas mene, ja pitam onogo koga imam da pitam i etooo...Krug poverenja :) ee.. a ja ću te pitati ''kako znaš'' i ako izvor nije proveren.. :nene: neću ti verovati.. :lol:
Citiraj: Prvobitno napisano od jagodica znači ipak mora da te napijemo.. :hm: Izgleda da je tako :lol: Nista ne valjam trezna :(
Citiraj: Prvobitno napisano od Manijak :krsti: :kadi: :kadi: :kadi: :kadi: A što se krstiš? :hm:
Citiraj: Prvobitno napisano od Lupe mozda zbog dezinfekcije, ono bozanska cistoca i te fore :hm: vi ste se silno napatile sa tom čistoćom, koliko ja vidim...:raz_114: zadobile ste teške traume
Citiraj: Prvobitno napisano od jagodica ee.. a ja ću te pitati ''kako znaš'' i ako izvor nije proveren.. :nene: neću ti verovati.. :lol: Toliko o krugu poverenja :(
Citiraj: Prvobitno napisano od jagodica :kadi: :kadi: :kadi: A što se krstiš? :hm: video crkvu pa mu se prikrstilo
Citiraj: Prvobitno napisano od Manijak :krsti: :kadi: Sta? Da nije umro planinar? :sad: :pada:
Citiraj: Prvobitno napisano od septembar Izgleda da je tako :lol: Nista ne valjam trezna :( živeli mico.. :dance: http://razbibriga.net/imported/2011/...133_orig-1.jpg
Citiraj: Prvobitno napisano od Lupe video crkvu pa mu se prikrstilo Ma cim vidi mene, on ima potrebu da kadi prostor :lol:
Citiraj: Prvobitno napisano od septembar Toliko o krugu poverenja :( nema veze.. nećemo dozvoliti da nas to rastavi.. :lol:
Citiraj: Prvobitno napisano od jagodica živeli mico.. :dance: http://razbibriga.net/imported/2011/...133_orig-1.jpg Lele...idemoo :pije: