-
Re: Ljubav na forumu, istina ili zabluda...
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Say
koga ti trazis? :lol:
ko se prvi javi ..:lol:
-
-
ОÑтало је иÑторија... :pusi:
-
И тако... Ð*одила Ñе наша прва форумÑка беба. :aha:
Ко ли ће бити Ñледећи Ñрећни родитељи? :palac:
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
QueenOfClubs
Ко ли ће бити Ñледећи Ñрећни родитељи? :palac:
Znam ja. :tibi::mafia::tibi:
-
Od mene sve kriju :( Tako da ja nista ne znam :)
-
Ел то имаш нешто да нам Ñаопштиш? :hm:
Или унако...
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
QueenOfClubs
Ел то имаш нешто да нам Ñаопштиш? :hm:
Или унако...
Ma znas ti. :pusi:
"od sada pa do kraja zivota"... :lol:
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Zak
Ma znas ti. :pusi:
"od sada pa do kraja zivota"... :lol:
:haha:
Ти Ñи неозбиљан.
-
znam jedan par iz Uzica (moj prijatleji) koji su se uzeli .. upoznali se na forumu.. pa uzivo.. setali se za rukice.. ljubili.. na kraju uzeli i klinca dobili. :]
sve je moguce.
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Valkyries
znam jedan par iz Uzica (moj prijatleji) koji su se uzeli .. upoznali se na forumu.. pa uzivo.. setali se za rukice.. ljubili.. na kraju uzeli i klinca dobili. :]
sve je moguce.
ja jos nisam klinca dobiJo :zrika:
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Valkyries
sve je moguce.
Pa naavno,znas i sama da je ovo postao neophodan vid komuniacije,nije ni cudo da su ljudi poceli da se spajaju na ovaj nacin :)
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
zvezdica
...žene koje su udate i dopisuju se sa neznanim forumašima su žene gažene od strane supružnika i ovde traže malo lažne utehe...
i to je za svako žaljenje....a ne podsmeh...
Auuu... :eek:
Evo ja sam udata, al' nisam gazena, nit' mi treba uteha vec samo malo zezanja i ubijanja slobodnog vremena pa i druzenja sa svetom iz zavicaja.
Jeste, ima na forumima svega, ponajvise flerta al' svako zna zasto je ovde tj. na forumima. Ne osudjujem nikog za nista jer to je njihov izbor sta ce i kako ce, hoce li ili nece...
Nisam jos nikog upoznala da je nakon druzenja doslo i do brak ali znam za neke koji su se upoznali i u RL. Neki su postali bas dobri drugari a kod nekih je pala i kres varijanta i ... njima lepo :) Good for them!
-
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
zvezdica
Niko ovde nije iskren...i ne treba da bude jer bi to značilo u suprotnom da je jako naivan...net je opasna stvar sa maskama i nestvarnim likovima...
Ovde sve može da se sakrije...a ko može da čita izmedju redova donekle može da razazna ko je kakav....
Iz prakse znam ljude koji su se upoznali ovde i čak krunisali vezu brakom...ali ima i puno njih koji su doživeli veliko razočarenje...
Misti je postavila jako dobru tezu...evo ja ću ti odgovoriti...žene koje su udate i dopisuju se sa neznanim forumašima su žene gažene od strane supružnika i ovde traže malo lažne utehe...
i to je za svako žaljenje....a ne podsmeh...
Mozda ali samo u nekim slucajevima. Ako bi ovo vazilo na globalnom nivou onda bi ista ova teza bila notorna stjupidarija.
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Valkyries
sve je moguce.
el moze ono sto ide izmedju "ljubili" i "dobili kllinca" bez ovo "setali" i "uzeli i dobili klinca":zrika::g: pa da se uMpoznaMo :pusi:
-
Poznata je stvar da se u svetu sklopi preko 10 000 brakova, ljudi koji su se upoznali preko interneta.
Za razvode nemam cifru :mrgreen:
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
talking with myself
el moze ono sto ide izmedju "ljubili" i "dobili kllinca" bez ovo "setali" i "uzeli i dobili klinca":zrika::g: pa da se uMpoznaMo :pusi:
:g:
dogovoricemo se :pusi:
-
U čemu je razlika?
Ljubav u RL može biti istina i zabluda isto kao i ljubav u VL..ljubav je ljubav..uvijek ima svoj predznak po kojem oni senzibilniji mogu da se odrede..i šta znači udana ili neudana/razvedena forumašica..sem nekih razlika,suština je ista i kako te forumašice uopšte možemo svrstavati,kategorizovati ili ih generalizovati..
ljubav na forumu je ljubav ..a ljubav ima zaista mnogo svojih kategorija i vrsta:)
-
Svaka cast nedodiri. Tako i treba. Bez predrasuda i osudjivanja. Ko nadje ovako ljubav neka uziva, ko ne, ima drugih nacina. I svima dobro :)!