Re: Moram da vam se žalim...
ugrijalo je,tek sad mi se ne radi,a moram:qq:
Sad u povratku kući reših da kupim čajeve u jednoj "prodavnici",kad sam stigla kući rok trajanja velkim crnim brojevima 06 6 12 :b: i sad treba da se vraćam na drugi kraj grada,a taman sam se lepo presvukla i skuvala kafu :b: evo baš razmišljam kakvo hladno oružje da ponesem :b: mada sam videla tamo jedan zoger ,mogla bi time da ih sredim :hm:
roso , nemoj da se sekiras, nisu pokvareni... mora da si uzela na snizenju...
legoh da spavam i ne ide..ne ide,pa belaj..:rumenko:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Rosa
Sad u povratku kući reših da kupim čajeve u jednoj "prodavnici",kad sam stigla kući rok trajanja velkim crnim brojevima 06 6 12 :b: i sad treba da se vraćam na drugi kraj grada,a taman sam se lepo presvukla i skuvala kafu :b: evo baš razmišljam kakvo hladno oružje da ponesem :b: mada sam videla tamo jedan zoger ,mogla bi time da ih sredim :hm:
pa ti ih sve danas popij :lol:
šalim se, naravno...može to bwe još da se pije...kakve veze ima.
Sinoc, malo sam setkala, i sretoh komisinicu, stoji pred kapijom. Javim joj se, a ona ni 5 ni 6 nego kao iz topa, auuuu Snezo, hihihihi, ala si se ti popravila... A ja,isto tako hihihii, pa prija mi zivot na selu... i produzim... Zena ima nekih bez preterivanja 120 kg, a ja sam od proslog puta kada mi je isto to rekla, smrsala 5kg... a ni tada nisam bila blizu toga da sam tako upadljivo popunjena. Koji je njen problem? Mozda nema nista drugo da kaze? :hm: Dosla sam kuci i ispricala to muzu, on kaze sto joj nisi rekla Obe smo izgleda bas jesne, i ti se komsinice dobro popravila od proslog susreta... Mozda ovde stvarno samo tako komuniciraju, e tacno cu tako i da joj kazem sledeci put, ona ce meni da sam se popravila :ljut:
meni kad neko to kaže, odgovorim da me muž lepo pazi :kreza:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
pričalica
meni kad neko to kaže, odgovorim da me muž lepo pazi :kreza:
pribelezicu i ovo kao jedan od ponudjenih odgovora :lol: pocastice ona mene prvom prilikom opet :namcor:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Fajf
pribelezicu i ovo kao jedan od ponudjenih odgovora :lol: pocastice ona mene prvom prilikom opet :namcor:
i još joj reci da si ljupka oko pupka :lol:
naljutijo se asterix na me:kk:
ma nije, otisao je samo da posadi bamije :dada:
bamije:pada: pa nisu li one specijalitet:b: mislim:stidljiva:
al,da se i ja požalim..umorna sam :( sve mi se čini da ću pobjeći s posla:dada:
igra mi desno oko:cry: danima, danima...toliko jako da mi dodje da ga...uff:ljut:
meni puko kapilar u desnom oku tako da mislim da gebneralno nešto nije u redu sa desnim očima :namcor:
biće da nije do tebe
drago mi je da sam pomogao:)
meni nista ne igra, nego mi danas klecnulo levo koleno na sred ulice, bilo me je bas sramota kako je to glupavo izgledalo :b:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
mrav
meni puko kapilar u desnom oku tako da mislim da gebneralno nešto nije u redu sa desnim očima :namcor:
biće da nije do tebe
drago mi je da sam pomogao:)
hahaha e sad mi je lakse:)
ja sam zaspala u gradskom autobusu i udarila celom duzinom u onaj poster, reklamu, u sred busa, za koju mozes da se pridrzis :eek:
hahaha naki:lol: zamisljam scenu haha
Citiraj:
Prvobitno napisano od
naki
ja sam zaspala u gradskom autobusu i udarila celom duzinom u onaj poster, reklamu, u sred busa, za koju mozes da se pridrzis :eek:
:pada: to se i meni jednom dogodilo..ali u tramvaju:) kad sam bila student,učila cijelu noć i zakunjala,pa tres..kad sam došla na ispit imala sam ljepotnu kvrgu veličine oraha na čelu :stidljiva:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Krasiva
:pada: to se i meni jednom dogodilo..ali u tramvaju:) kad sam bila student,učila cijelu noć i zakunjala,pa tres..kad sam došla na ispit imala sam ljepotnu kvrgu veličine oraha na čelu :stidljiva:
menemi bilo u povratku sa ispita :)
znas kako mi je :dada:
a da si videla face onih baba u busu :raz_114:
sirugno su mislile da sam droZirana :pusi: