reče neda da je nekoga sanjala prošle noći, ja došle ovde da pročitam nešto o tom snu, kad ono - ništa :(
Printable View
reče neda da je nekoga sanjala prošle noći, ja došle ovde da pročitam nešto o tom snu, kad ono - ništa :(
Opet ništa...:(
sanjala sam da sam kupila 10 jaja, donela ih kuci i htela da pravim nesto, pocela da razbijam jaja a ona tvrdo kuvana :eek: ispostavilo se da su mi radnice prodale jaja koja su sebi skuvale za dorucak...
a tacno je san slutio na haos koji sam im danas napravila stvarno... :namcor:
ijuuu....šta sam sanjala :sojka:
2 x ijuuu :stid:
kod mene nema ijuu :kk:
sanjala sam kako je danas cetvrtak i kako moram da poranim da izguram kantu za smece na ulicu jer su me prosle nedelje ispalili djubretari...
I djipim ja iz kreveta stvarno u 7 i to na desnu nogu ovog puta, onako bunovna pocnem da se oblacim...i onda mi sinulo da je utorak :aha:
roso:haha:
ja sam sanjala da imam paletu boja i radim ulje na platnu..ja,koja ne znam nacrtati mačku:haha:
mora da sam razmišljala o kojici:bisa:
uradi li ga kumo pa da ga prodam na limundu kao ulje na platnu nepoznatog autora :haha:
ijuuu ja nisam ništa tri dana sanjala:tupan:
jest vala u pravu si:) Odlučim ja noćas da nastavim san:kapa: al ne lezi vraže:qq: nestalo boje:( pa sve mislim kako treba zapelcerisati novu boju:haha:
noćas sam sanjala da sam ponovno student:ququ: i ništa mi se nije dopalo..prolazim u snu pokraj slastičarne sa najljepšim krempitama na svijetu i opet nemam para da ih kupim:(
:(:raz_082:
Opet ništa...:kk:
Kao nešto bila na četu, zezala se sa smajlićima, i samo odjednom eksplodirao monitor...:srbsta:
bila sam u nekoj guzvi (ne smem ni da nabrajam ko sta sa kim :krsti:), a u jednom trenu sam ugledala najlepsi moguci zalazak sunca... :bisa:
narandzasto plava svetslost je bila posvuda... kao u snu :lol: divno :bisa:
jednog muškarca iz prošlosti..ooo,kako to ne volem..u snu mi je pričao kolika mu je plata:haha:
kumo, sad tek vidim sta si sanjala :haha: jel se on tebi to hvalio ili pravdao :hm:
a ja sam sanjala pricinu cerku... meni se valjda ovih dana sve izmesalo u mislima, znam da je prici cerka imala bas visoku temperaturu, onda se moja cerka isto juce razbolela, pa sinoc bila unukica i ona nesto kasljuca...i lepo ja nocas sanjam kako sam srela pricinu cerku, i pitam je Duso kako si? Pricalica nam je pricala da si imala visoku temperaturu... a ona devojka, gleda me, ne zna ko sam, o cemu pricam, kakva pricalica... Ja opet, pa reko ja sam od tvoje mame poznanica sa foruma, pa tako znam da si bolesna, Fajf... i tako devojka mi pruzi ruku zahvali sto brinem i ode u cudu, a ja nastavih niz neki hodnik ne znam ni gde vodi, ni otkud u njemu :blenta:
da sam pokisla kao miš http://www.dodaj.rs/f/3t/zl/2AF2c0hF/5/laie93.gif
da mi jedan dio lijeve noge nije depiliran :haha: