Printable View
:lol:
Citiraj: Prvobitno napisano od kojica Sada je vikend? :qq: Ne bih ni znala da mi nisi rekao. A kakve utiske? :hm: Ne nije, čekam sledeći. Ne dogovarate se za prošli, osim ako ste izmislili neki vremeplov. Uh, uh, ala smo nešto naivni večeras.
Citiraj: Prvobitno napisano od kojica :lol: A da, sada ti je sve jasno.
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Ne nije, čekam sledeći. Ne dogovarate se za prošli, osim ako ste izmislili neki vremeplov. Uh, uh, ala smo nešto naivni večeras. Ko i uvek. :lol: Ma neće pregovori uspeti.. videćeš..
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar A da, sada ti je sve jasno. Ma odmah mi je bilo jasno, ali sam morala da pokušam. :lol:
sad nema planinara do sledećeg ponedeljka.. :jasenka:
znači možemo da divljamo :igra1:
Sad odma pravimo žurku.. :navija: ti si zadužen za muziku...
Citiraj: Prvobitno napisano od kojica Ko i uvek. :lol: Ma neće pregovori uspeti.. videćeš.. Ma kako da vidim? To i ne sme da se vidi.
Citiraj: Prvobitno napisano od kojica Ma odmah mi je bilo jasno, ali sam morala da pokušam. :lol: Da pokušaš da me isforliraš kao i inače.
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Ma kako da vidim? To i ne sme da se vidi. Neuspeli pregovori? To se često viđa. :lol: Jel gledaš dnevnik nekada?
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Da pokušaš da me isforliraš kao i inače. Pa zabavno je.. :dance:
Citiraj: Prvobitno napisano od kojica sad nema planinara do sledećeg ponedeljka.. :jasenka: Pa da i pripremi utiske sa vikend-šta-ono-beše, sažeto u dva toma.
Citiraj: Prvobitno napisano od mare znači možemo da divljamo :igra1: Vidi i ti me se bojiš.
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Pa da i pripremi utiske sa vikend-šta-ono-beše, sažeto u dva toma. Ako će te to dokusuriti, vala i hoću. :lol:
Citiraj: Prvobitno napisano od kojica Neuspeli pregovori? To se često viđa. :lol: Jel gledaš dnevnik nekada? Zvanično, ali ja ipak čekam ponedeljak i tvoje impresije. Dnevnik nikad ne gledam.
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Vidi i ti me se bojiš. Kad si ga plašio sa onim predavanjem i prijemnim ispitom. :lol:
Citiraj: Prvobitno napisano od kojica Pa zabavno je.. :dance: E to je onda opravdano. Nastavi.
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Zvanično, ali ja ipak čekam ponedeljak i tvoje impresije. Dnevnik nikad ne gledam. :bravo: Pa čekaj.. šta ćeš.. :lol:
Citiraj: Prvobitno napisano od kojica Ako će te to dokusuriti, vala i hoću. :lol: Dokusuriće me ako sve potanko opišeš u tri toma.