Sibilaaaaaaaaaaa obrisala sam celu kravicu na onoj drugoj farmi kako da je vrnem bre pomagaj...:(
Printable View
Sibilaaaaaaaaaaa obrisala sam celu kravicu na onoj drugoj farmi kako da je vrnem bre pomagaj...:(
Potkovice i amove imam
Миле. шаљи Души.
Видиш да јој се смрзоше коњи.
Ја имам цигле и даске а на другом профилу ексере и потковице.
И шаљем људима који немају готову шталу.
А ако Душа има амове, може да ми шаље (иако ми не требају) и ондак ја њој вратим ам као поклон захвалности и добије и ам.
E ne znam samo da li znbate da i kliktanjem na nečije objave da je pretekao nekoga ili da je dostigao neki nivo u skupljanju zlata isto dobijate zlato?
Isto kao i kod kolekcija ,i hp poena.
Ljudi sve sam se zamrsila......hhhhhhh
mislim da je kokosinjac na profilu mm :raz_013::raz_013::raz_013:
ono za stalu isparilo :raz_032:
Dusala napisi ovdje tacno koliko ti cega treba...da ne saljemo svi sve...lakse za pamtiti...
meni za stalu treba sve...minimum po 8 kom...
jbt. a ja mislila da vlada "zlatna groznica" :huh:
Mile...vidim ja da imam vise nego sto pohvatam na bonuse i na poklone....hhhh...lijepo....nego sto nema vecih nagrada....ja skupljam...a ono nagrade samo do 30 komata...
Taska ne mogu da ti uzvratim poklon, sve sam istrošila za danas... ne da mi bre nijedan zahtev, kaže da sam i previše poslala :cry:
Gdje je sada Mile....
da li su mu stigli zahtjevi.....
vi ste mi svi izgleda komsije....samo ne vidim ko je ko....sve upitnici umjesto slika....
valjda ce do sutra da se iskristalise...
:raz_013::raz_013::raz_013::raz_013::raz_013:
vidis ...izadje obavjestenje...zabranjuje se tim i tim da igraju....sve su konce umrsili...hhhhhhhhhhhh
:huh: jbt. možda nas i banuju sa fejsa :raz_067:
ne znam ni ja gdje mi je kokosinjac....izgleda sam obrisala....a vidjela sam ga danas....ko zna mozda predvidjela....hhhh
ne mogu vise zahtjeve da saljem....
stala u izgradnji kaze treba 50 kom. a ja tek nesto malo imam i ne znam sta mi treba moracete da me naucite ete rece Kvinsi smrzli mi se konji a ja pojma nemam kako to ona vide...:huh:
a poklone cu vam saljem kad vas imam na broju nema vas a ja necem dajem drugom...:per::raz_013:
zlato cu saljem ne bojte se...:raz_013::)
neg bre nesto nam prikocili sve valjda ukapirali ko smo...:raz_032:
jos samo da nas proteraju...:raz_032:
:raz_013::raz_013::raz_013:
www.farmville.com...preko ove adrese kradem i saljem vam poklone ako me ne utepaju i ne otkriju...:raz_013: