Re: Šta ste noćas sanjali?
ja opet moju kumu :haha: bila je gost u beogradskoj hronici kod rade :haha: i kako rada vec melje bez prestanka nasa neda kad je trebalo da odgovori, poce onako sa zanimanjem da procenjuje svoje ruke i nokte, znate ono kad odmaknete ruku od sebe pa je nesto kao bitno gledate i nije htela iz inata da odgovori radi jer je bila ljuta na nju sto joj nije dala da dodje do reci :haha:
:haha::haha: samo ti je u snu falila juca da uleti u kadar,sjedne mi u krilo,a ta rada iz te hronike da vrišteći izleti iz studija :haha:
Nekog nepoznatog čoveka koji se nekako pojavio u kući i prepala sam se...Inače skoro nikada ništa ne sanjam, ali sam ovaj detalj zapamtila..:blenta:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Fajf
ja opet moju kumu :haha: bila je gost u beogradskoj hronici kod rade :haha: i kako rada vec melje bez prestanka nasa neda kad je trebalo da odgovori, poce onako sa zanimanjem da procenjuje svoje ruke i nokte, znate ono kad odmaknete ruku od sebe pa je nesto kao bitno gledate i nije htela iz inata da odgovori radi jer je bila ljuta na nju sto joj nije dala da dodje do reci :haha:
Noćna mora :ququ: :pada: :ququ:
sad sam se setila :lolan:!!!
pa ja sam nocas sanjala!!! a retko kad se setim snova!
ovaj je bio grozan :kk: sanjala sam da sam umrla :qq:i ako se dobro secam, neka smrtna kazna me je zadesila:huh: dal sam i za sta bila kriva ne znam:m:
bila sam u snu i danima posle i kao ja gledala sve moje najmilije kako pate za mnom :kk:
grozan san :kk:
seko moja, to je bio bas jeziv san... tu smo ti mi, ne damo mi da tebe neka kazna zadesi:riki:
ynas li da bukvalno nisam bila svesna sna , dok nisam pogledom prelazila po temama i kako sam ugledala naslov, meni se secanje na san pojavilo:eek:
jesiv san:huh:
sta li sam zgresila pa me ubise dusmani :kk:
produzila si sama sebi zivot :gnjavim:
sanjala sam nekakave vodopade ii savršene kuće izgrađene uzvodno od tih vodopada. divan san:)
Baš je bio lep san ..:hm: I skroz jasan , pamtljiv što se kaže...
Onako zabavan, sa tužnim krajem, ali ne baš toliko tužan ...sve u svemu divan... :bisa:
opet nešto s vodom :srbpla: sanjam kako se budim i vidim ovaj najduži zid u dnevnoj sobi skroz poplavljen, toliko poplavljen da mu se sve boja ljuspa...od muke sam se probudila i išla rukom da pipnem zid - bio je suv :slamka:
Nikad ništa ne sanjam i sanjam ovo...:srbpla:
Kao vraćam se kući uveče iz grada peške (što je čudno za mene...:lol:ja idem autom uvek) i na pola puta do kuće pojavi se u pešačkoj stazi blato koje mi je bilo do grla, maltene i ja sam se kretala sve vreme kroz to blato...Ali ono što je interesantno, da sam se lako kretala i da se nekako nisam osećala prljavo iako je to bilo blato...Baš čudno...Nekako mi je lice ostalo čisto i sva sam bila neuprljana, a kretala se kroz blato...Ne razumem...:blenta:
evo kaze: UPASTI: ZABRINUCES SE ZA SVOJU BUDUCNOST,STETA :blenta:
Ma kaže i ovo i svašta nešto...:lol:
Čuvajte se ogovaranja, pretrpećete štetu
Upasti u blato- predstoje vam neprilike
Blato u rukama- sticanje neke prednosti
Valjati se u blatu- dugovi
Blato u džepovima- bogatstvo
Ima i ovo ...
Blato
Sanjati da hodate po blatu označava da ćete izgubii poverenje u prijateljstvo a mogući su gubici i poteškoće u porodičnom krugu.
Videti druge ljude kako hodaju po blatu, znači da ćete čuti neprijatna ogovaranja od strane nekog prijatelja ili saradnika.
Videti blato na odeći, znači da je vaša reputacija ugrožena.
Ako skidate blato sa sebe, pobeći ćete od neprijatelja.
Videti blato označava borbu za opstanak, bolest, malodušnost,sramotu i ogovaranje.
Upasti u blato znači da ćete se zabrinuti za svoju budućnost, šteta.
moja kugla kaže da ćeš već ujutro negde da putuješ:lola:
Al pronašla sam i ovo značenje....:lakat: Zaglibiti se u blatu - očekuje vas sreća.
:lol: :lol:
Ujutru sigurno putujem...na posao....:lol:
moja majka uvek govorila da sanjati blato, mulj znači pare:dada: