Printable View
Citiraj: Prvobitno napisano od kojica pa znaš kako je.. kafana ko kafana.. :lol: očas posla mogu početi stolice da lete... Mirna ko bubica, uzela svoje pivce i mudrujem u tisini :lol:
Citiraj: Prvobitno napisano od mare Kojice, nastavi priču.. :raz_088: http://www.youtube.com/watch?v=kzLpq...eature=related :hm: nemoj da se nerviraš.. :mm: ne mogu sada.. planinar je toliko nezainteresovan za priču, da mi je ubio volju da pišem..
Citiraj: Prvobitno napisano od mare Stavi nekad neki smajli, ovako izgleda isuviše ozbiljno, a to nije dobro za jednu kafanu :rile: E baš si u pravu. Odgovara li ti ovaj::ovca: Ovo je ona ovca koju ponekad zagubi septembar.
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar E baš si u pravu. Odgovara li ti ovaj::ovca: Ovo je ona ovca koju ponekad zagubi septembar. :qq: pa ubi mi ovcu covece :(
Citiraj: Prvobitno napisano od kojica Pa on i jeste ozbiljan. :aha: Ahaa, potvrđujem.
Citiraj: Prvobitno napisano od septembar Mirna ko bubica, uzela svoje pivce i mudrujem u tisini :lol: u kakvoj tišini.. viš da planinar pravi buku.. a i mare se nešto razgalamio... :hm:
Citiraj: Prvobitno napisano od kojica :hm: nemoj da se nerviraš.. :mm: ne mogu sada.. planinar je toliko nezainteresovan za priču, da mi je ubio volju da pišem.. Ma ja koliko vidim, on za život nije zainteresovan.. :lol:
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar E baš si u pravu. Odgovara li ti ovaj::ovca: Ovo je ona ovca koju ponekad zagubi septembar. Ako te to čini srećnim, što da ne :roll:
Citiraj: Prvobitno napisano od mare Ma ja koliko vidim, on za život nije zainteresovan.. :lol: kako to vidiš.. :hm: aj nauči i mene...
http://razbibriga.net/clear.gif Uploaded with ImageShack.us a inace, ja gubim samo crne ovce.... nafatala sam je :)
Citiraj: Prvobitno napisano od kojica šta ti isto oooo.. :hm: Kako si ti proveo vikend? :palac: Subota svadba a u nedelju brojao pčele jer nemam ovce. I sve su mi na broju.
Citiraj: Prvobitno napisano od septembar :qq: pa ubi mi ovcu covece :( pa kakve veze ima el živa il mrtva.. :hm: važno je da je na broju... ili nije tako..
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Subota svadba a u nedelju brojao pčele jer nemam ovce. I sve su mi na broju. Oooo.. svadba kažeš.. prije, ovo, ono... Pa pričaj, šta čekaš? :palac:
Citiraj: Prvobitno napisano od septembar :qq: pa ubi mi ovcu covece :( Učim je pameti i posle će uvek ovce da ti budu na broju.
Citiraj: Prvobitno napisano od kojica pa kakve veze ima el živa il mrtva.. :hm: važno je da je na broju... ili nije tako.. sta da radim sa mrtvom ovcom?:(
Citiraj: Prvobitno napisano od septembar http://razbibriga.net/clear.gif Uploaded with ImageShack.us a inace, ja gubim samo crne ovce.... nafatala sam je :) jel to ona pije nes? :hm:
Citiraj: Prvobitno napisano od kojica kako to vidiš.. :hm: aj nauči i mene... Eh, to su paranenormalne aktivnosti, nije to za sve :kojica:
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Učim je pameti i posle će uvek ovce da ti budu na broju. :haha: batina je iz raja izašla...
Citiraj: Prvobitno napisano od mare Ako te to čini srećnim, što da ne :roll: Upravo to, pogotovu jer nije moja nego septembar-ina.
Citiraj: Prvobitno napisano od septembar sta da radim sa mrtvom ovcom?:( najbolje da je sahraniš :sale: