šta mi je još ostalo da odradim :tupan:
Printable View
šta mi je još ostalo da odradim :tupan:
kako je sutra jedan divan dan i jedva čekam da svane:bisa: i da potraje taj divan dan bar pet sedam deset dana:bisa:
Kako mi je hladno,a petak je,a pakovanje čeka,a džempere da l da nosim:bisaa:
da li bi mi prijalo da odem ipak tamo de sam tela po ovom vremenu :hm:
kome da verujem, aladinu ili kolačićima sudbine, neki od njih lagi :neznam:
kako cu da zakucam da spavam, vrlo uskoro :lolan:
mrzi me da se pokrenem :facepalm:
kako bih rado zalegla, al kako ću s mokrom kosom :aha:
o hurts-u:hm: kako dobro zvuče:bisa:
osećam se kao dokoni duh :blenta:
O dva "fenomena" koji su vezan za mene, prvi je da me se ljudi uopšte ne sećaju, iako su me upoznali.:nevidljivi:
Drugi, još interesantniji je da kada nešto ne mogu trentuno da uradim, baš tada se od mene traži da to bude urađeno, tako da steknu utisak da neću da uradim to o čemu pričamo. Međutim, kada kasnije pređem na realizaciju onoga što se tražilo od mene, tada te osobe nestanu, u vidu lastinog repa. :lolan:
A bio sam baš fin, ali baš fin sa tim osobama :moonster:
zbunila sam brata sa svojim skajp nadimkom :hahaha:
o prijatnom jutru i uspešno rešenom problemu sa vodomerom :kafa1:
da li će ostati lepo vreme do kraja dana :hm:
od ponedeonika opet 4 dana kišurine i možda će biti leda :qq: a posle, možemo se nadati i susnežici :grudva:
"Draži su mi oni koji zavedu jednu osobu nego oni koji zavedu široke mase. Mnogo su manje opasni a vrlo često budu neophodni, najdraži, sudbonosni ... "
kako mi sve češće smeta kad neko non stop kači svoje slike na fejs :facepalm: ajde s vremena na vreme, kad je neki povod, ok, ali biti toliki narcis i kačiti non stop svoje slike, čim otvore oči, eto povoda za slikanje :lupko: i mislim da matorci prednjače u tome u odnosu na mlade :qq:
e što mi je slatko kad moderator ne ume da obrazloži neki svoj potez pa se upetlja u sopstvene gluposti da počne da zvuči kontradiktorno i da se gubi :rol:
šta jesti danas :tupan: