Printable View
Citiraj: Prvobitno napisano od kojica Nisi je upoznao? Šteta. Ja sam pričala sa njom pre par dana. :dance: Ma sa kim ti sve nisi pričala, da ne pričaš sa njom. Kaži joj neku, tvoju uobičajenu reč za mene, i nikada neće poželeti da se upoznamo.
Citiraj: Prvobitno napisano od Manijak :eek: još ga nisi banovala... mora da numeš da potrefiši dugme :hm: Moram prvo da uvežbam.. :bela: da se ne muči dugo...
Citiraj: Prvobitno napisano od kojica Ništa pogubno? :hm: Ništa, ništa, obične anatomske razlike.
Citiraj: Prvobitno napisano od Manijak :eek: još ga nisi banovala... mora da numeš da potrefiši dugme :hm: A koga to "ga"?
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Ma sa kim ti sve nisi pričala, da ne pričaš sa njom. Kaži joj neku, tvoju uobičajenu reč za mene, i nikada neće poželeti da se upoznamo. Pa ona i neće da te upozna.. :sad: samo igra igrice kad ovde dođe...
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar A koga to "ga"? uvek, ali uvek onoga ko pita... :haha:
Citiraj: Prvobitno napisano od kojica Treba ti mozak.. :ljut: bar koliko da zapamtiš ko ti je prijatelj Ne treba mi ni zbog toga, dovoljno je da dođem ovde i pročitam ovo što si mi podmetnula.
Citiraj: Prvobitno napisano od kojica Pa ona i neće da te upozna.. :sad: samo igra igrice kad ovde dođe... A ja mislio zato što si pričala sa njom.
Citiraj: Prvobitno napisano od kojica uvek, ali uvek onoga ko pita... :haha: Pa ti si moj najbolji prijatelj i da me banuješ. Nešto mi to ne štima.
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Ne treba mi ni zbog toga, dovoljno je da dođem ovde i pročitam ovo što si mi podmetnula. dobro.. onda ti mozak treba da bi mogao to da pročitaš.. :aha:
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Pa ti si moj najbolji prijatelj i da me banuješ. Nešto mi to ne štima. Za tvoje dobro, bre.. :bela:
Citiraj: Prvobitno napisano od Manijak :eek: još ga nisi banovala... mora da numeš da potrefiši dugme :hm: Ma ume ona trista đavola, nego je rešila da me prvo izmrcvari.
Citiraj: Prvobitno napisano od kojica dobro.. onda ti mozak treba da bi mogao to da pročitaš.. :aha: Ne znam,možda, pa je nemam mozak i kako bih to znao.
Citiraj: Prvobitno napisano od kojica Za tvoje dobro, bre.. :bela: Budi malo određenija. Mora da mi nešto strašno pripremaš.
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Ne znam,možda, pa je nemam mozak i kako bih to znao. :pada: previše si se uživeo u ulogu.. :lol:
Citiraj: Prvobitno napisano od kojica Za tvoje dobro, bre.. :bela: A ja mislio zato što ne važi i obrnuto: jer nisam tvoj najbolji prijatelj. Znači čim brineš za moje dobro ima tu nečega, ima.
Citiraj: Prvobitno napisano od kojica :pada: previše si se uživeo u ulogu.. :lol: ...ili ga stvarno nemam. Ja sve želim da doteram do perfekcije.
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Budi malo određenija. Mora da mi nešto strašno pripremaš. Ma jok.. ne pripremam ništa... :lol: to može da se desi samo onako, spontano.. ako me iznerviraš...
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar ...ili ga stvarno nemam. Ja sve želim da doteram do perfekcije. Pa da.. tako si dobro i Džems Bonda glumio.. :aha:
Citiraj: Prvobitno napisano od kojica Ma jok.. ne pripremam ništa... :lol: to može da se desi samo onako, spontano.. ako me iznerviraš... Bravo za mene. Evo preko jedne godine te nisam iznervirao. Kamo sreće da je i obrnuto.