Printable View
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Ako nek pukne od muke i neka vidi koga je izgubila. Neka hvala. Ne bih da osetim kojicin gnev.. :srbpla:
:cm:
:sad:
otišao.. :aha: malo si zakasnio
Citiraj: Prvobitno napisano od katica Ti se pojavljuješ samo o većim praznicima, ili... :hm: Da i to kada je crveno slovo, kada ne sme ništa da se radi.
Citiraj: Prvobitno napisano od katica Ko sam ja.. :hm: večito pitanje... Ja hoću da ispravim nepravdu. Ma kakvu nepravdu?
Citiraj: Prvobitno napisano od katica Neka hvala. Ne bih da osetim kojicin gnev.. :srbpla: Pa i ti znaš da je opaka?
Citiraj: Prvobitno napisano od supermen*prvi :cm: Citiraj: Prvobitno napisano od supermen*prvi :sad: Ostao si bez reči jer nema kojice, a?
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Da i to kada je crveno slovo, kada ne sme ništa da se radi. a danas se dva puta pojavljuješ.. :pada: jel to neko duplo crveno slovo?
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Ma kakvu nepravdu? Pa ne znam... sad si me zbunio... jel to nepravda što ti je uradila il nije? :hm:
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Pa i ti znaš da je opaka? to svi znaju.. :srbpla:
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Ostao si bez reči jer nema kojice, a? Ma jok.. nego mu Nera razlupala tastaturu, pa može samo na smajliće da klikće..
Citiraj: Prvobitno napisano od katica a danas se dva puta pojavljuješ.. :pada: jel to neko duplo crveno slovo? Aha, pa zar ne znaš: sveti Onaj i sveti Ovaj.
Citiraj: Prvobitno napisano od katica Pa ne znam... sad si me zbunio... jel to nepravda što ti je uradila il nije? :hm: Ma nepravda je što mi je to ona nametnula a istinu je rekla.
Citiraj: Prvobitno napisano od katica to svi znaju.. :srbpla: E sad mi je lakše na duši.
Citiraj: Prvobitno napisano od katica Ma jok.. nego mu Nera razlupala tastaturu, pa može samo na smajliće da klikće.. I to o galvu čim ga više nema.
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Aha, pa zar ne znaš: sveti Onaj i sveti Ovaj. OvajOnaj? Nisam čula za njega.. :nene:
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Ma nepravda je što mi je to ona nametnula a istinu je rekla. Pa šta se onda buniš. :ljut:
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar I to o galvu čim ga više nema. :haha:
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar I to o galvu čim ga više nema. Šta je to duša? :mm: