ti se nas stidiš!???:cry:
Printable View
ti se nas stidiš!???:cry:
vako treba mi jos 6 amova....
pazi na casu i jos.....5 potkovica
..................i jos......4 eksera
..................i jos..... 5dasaka da mi se konji ne zalede na ovu zimu brze malo to...
i kad je ovaj ST.PATRICK Day...sta ce biti s nasim zlatom tad ZNA LI NEKO???????
ckokici vam lete danaske mi nedaje nista da saljem mamu mu...sad cu vidim onaj nas www. sto krademo...ajd u zdravlje...:)
ma meni ne da ni odatle, dao mi je samo deset komada zlata da pošaljem, nisam uspela da ga prevarim.
Dušo imam amove i potkovice
al kad ti pošaljem to nemo da mi vrćeš
Da li neko uopste zna kako se skupljaju one FV pare? Uopste ne kapiram , samo vidim da mi sporo ide..imam samo 6
Pa kad cu kupiti kucu!!!!!!!!!!??????? :(
nećeš za fv nego za koine ,fv dobiješ opo jedan kada prelaziš nivoe ili ih kupuješ za prave pare
Sani, kuća je milionče na 34 nivou, imaš fore, zaradićeš ti to :cmok:
a kad ce moj kokosinjac sunce vam nikad kraja ni stali bog vas...video...
pa kokošinjac nema veze sa građenjem
Dušo , kokošinjac kupiš i ima kapacitet 20 koka
onda ga nadograđueš tako što ti mi klikćemo na objavu za nadogradnju , treba da u roku 3 dana imaš 10 klikova ( svako ga dana mogu isti da ti kliknu)
prvi put ga nadograđuješ na 40 a drugi put na 60 koka
istp tako je i sa ambarima
Mile, ja te još uvek ne vidim kao komšiju, ni Taskinog muža ... kod Sibile :(
Ok, valjda ćeš se ti pojaviti i kod mene.
Taska, mogu li ti poslati zahtev kod Dragana za Minu i Darka, sirotani moji ne mogu da skupe komšije.. Mina ima 250 drugara i drugarica, jbt. niko ne igra farmu... a Dare je nov pa se ne snalazi na fejsu, i blam ga da pita za prijateljstvo.
a ja poslala mini zahtev a ona ne odgovara i sta sad.....eto mora da me nije znala pa me stavila na ignore....
ajd uzimajte moje dete oce i ono s nama na farmu...cmokic i ostalo jos nisam zavrsila stalu bre....
5...amaovas treba jos meni+5 potkovica+ 2 eksera +3 daske...ajd saljite odoh sad na onom drugom da vam saljem pricajte sta treba vam zasad saljem zlato...:smiley::smiley::smiley:
Sibila....jel si mogla sam kravicu da mi posaljes imas li neki jaci poklon...uf nezahvalna sam pa to ti je:raz_013::raz_013::raz_013:
Ako sam vis da si stvorila od mene pravog farmera...:per:
Ne mogu bre Dušo, ne igram, nemam nivoe... jedino se sa nivoima otključavaju pokloni