-
Re: Ljubav na forumu, istina ili zabluda...
Citiraj:
Prvobitno napisano od
zanesenjak
Ja sam ovde i dosao zbog moje nepobitne vere u ljubav na forumu!!! :)
to je moj bata zane :kapa: :pusi:
-
Nista bez forumske, sve ove druge prodju, samo ova...ostaje...crno na belo:raz_076:
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
pričalica
:pada:
hahahaha e sto me nasmeja :lol:
-
Moguca je,iako je jako retka ona prava. Ja sam,svojevremeno upoznala svoju,tad ( a i sad ), da budem dramaticna,najvecu ljubav u zivotu preko neta,i to na Krstarici. Dobro de,bio mi je prva prava ljubav i nikad necu nikog voleti kao sto sam njega ( sto je i dobro ) i nisam se uopste tome nadala. Tako da,vrlo je moguce ali su jako retki ti primeri.
-
a sto ne bi bila istina? :)
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Sagacity
Mislim da je zabluda...
Na forumu ne možeš videti oči, pokret i mnogo toga što govori o nekoj osobi...Osim toga, možete se duhovno prepoznati, a da do hemije nikada ne dođe, t.j. da vas fizički ne može privući...Mada sam čula teoriju, da je duhovna privlačnost bitnija, jer ona kasnije može razviti i ''hemiju''...ne znam, nisam baš sigurna...
Osim toga na netu, imaš rizik da li ti se osoba predstavila iskreno ili ne...Takođe, ni narav se na netu ne može baš otkriti na pravi način..Neke osobe su se na netu ''ispraksovale'' i tačno znaju kako treba...
Ali eto, ako bi se nekim slučajem desilo, da me ''neka sila sustigla na netu'' (nikad' ne treba reći nikad), ne bih se baš nešto mnogo dopisivala..I ne volim to net ''paljenje''...Verovatno bih odmah dala predlog da se vidimo u reali, da se ne glupiramo bezveze...Ali ta mogućnost kod mene, mislim da ''otkačim'' za nekim na netu...je veoma teška mogućnost...
Racionalna sam i realna...
Nisi ti jos naisla na pravog.
Inace ako dvoje zele isto, sve je moguce, problem nastaje samo ako se zelje razilaze, recimo jedan hoce da sve podigne na visi nivo a drugi da tapka u mestu, to onda nema perspektive.
-
-
a šta je tu "urbana legenda"?...
-
m, istina.
sto ja umem da se zaljubim tako samo na reci..lele..
ma mislim ja se uvek zaljubim na reci, manje je bitno jesu na uvo il su na ekranu
dva puta je bila i teorija i praksa, i u praksi onako, kako je bilo u teoriji, i bolje.
treci put je sve zavrsilo na teoriji:ljut:
-
-
iz do sada napisanog moze se reci da je varnicu, koja bi zapalila osecanja, ipak moguce naci na forumu
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Cruz
iz do sada napisanog moze se reci da je varnicu, koja bi zapalila osecanja, ipak moguce naci na forumu
i meni se tako čini cruz:jasenka: ipak,iza naših nikova stoje živi ljudi:)
-
naravno, ma koliko se neko trudio da ne izgleda isto kao van foruma, ovde ostavlja deo sebe, svoje drugo ja
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Cruz
naravno, ma koliko se neko trudio da ne izgleda isto kao van foruma, ovde ostavlja deo sebe, svoje drugo ja
Ili oba ja:hm:
Neko, ko puno radi sa ljudima, poznaje dovoljno psihologiju, posmatra pazljivo...moze imati apsolutno realnu sliku duhovnog stanja licnosti. Ako se fizicki jos nadju...gotovo je:aha:
-
-
-
Pa gotovo.. ubiće ih gospa... :haha:
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Izabela
Da nastavimo diskusiju.... :)
Verujete li da postoji sex,ljubav ili nesto vise medju forumasima sto dovodi cak i do braka?
Koliko su ti odnosi postojani i sta najcesce dovodi do njihovog ''kraha'' ?
Istina.
-
Ja sve pričam da je nemoguće, a sve više srećem ljudi koji su se tako pronašli...:krsti:
-
Ja nikako da shvatim u čemu je tolika razlika...između vl i rl..:drnd: i u vl-u postoje opcije,imaš slova,imaš slike,možeš i ton da imaš..pa i naravno,napredne opcije:drnd: