sanjala sam da sam se prekantala u snijegu negdje na Borju i kako nema ko da me izvuče:qq:
Printable View
sanjala sam da sam se prekantala u snijegu negdje na Borju i kako nema ko da me izvuče:qq:
jao...sanjala sam da se dešava smak sveta :raz_114:
i tačno se sećam tog osećanja u snu da se kreću narodi, kako negde nešto bukti....a ovde oko nas svud sneg i moja malenkost kao pokušava da svede neke račune i nikako ne uspevam :tupan: osećanje da ne mogu da svedem račune mi nije bilo teskobno, više me je zanimalo šta se to dešava napolju i gde se uopšte zaputio toliki narod...kako misle da pobegnu od kraja?
dok se to pitam, pregledavam mejlove...i vidim mejl jednog kolege (baš mi je dobar taj kolega u relanom životu), a u mejlu - izjava ljubavi :) i tako nekako, to mi samo ostalo u sećanju.
svašta :dosada:
sanjala sam da mi se zapalio fen u ruci dok sam se fenirala... sušim kosu i pomislim, hmmm ovo je stvarno dobar fen, nije se pokvario posle par korišćenja kao prethodnici, i u tom trenutku bum tras, zapali se on a mene poče da drma struja :lola: i tako sam se rvala sa fenom kao da mi se za ruku zalepio a struja me trese i nekako sama sebe gurnem i oslobodim ga se :haha:
što je najgore imam stvarno kutiju punu fenova koji se baš zapale posle par korišćenja a nisu malo plećeni uopšte i poznate su marke...:aha:
jesu u garantnom roku i svi su popravljani po više puta u tom roku... čak su mi i menjali jednom u prodavnici za drugi... ali izgleda da je cela serija bila felerična a nisu hteli da mi vrate novac :aha: ovaj sad je profi fen, za salone, dobro se drži za sada, nadam se da ga nisam urekla u snu :lol:
sad sam se setila :haha: e ovo je bilo u tom fazonu :lol:
Sanjala sam da sa bratom idem u grad peške. I on drži košobran da ne pokisnemo, jer je padala kiša.. I odjednom on ispusti kišobran i ne sagne se da ga uzme i kišobran odleti...:namcor: I posle toga išli smo autoputom, pešaka najednom pojavila se bujica prljave vode. U tom trenutku pomislila sam da će da nas voda potopi, ali i pored toga, nastavili smo lako da plivamo, ali uzvodno. Voda jeste bila prljava, ali nije bila hladna i nismo se gadili od iste...
Ja stvarno ne znam šta bi ovo značilo...Ali u poslednje vreme, sanjam konstantno snove u ovom fazonu...:(
Mutna voda je bolest, ali sam san ima veće značenje, jer se pliva uzvodno i voda nije previše hladna...Ali ne umem to da povežem...
sanjala sam nešto slično nedavno, bila sam psihički slomljena ceo naredni dan, pod uticajem sna :srbpla:
sanjam neke pogrešne ljude stalno...:aha:
Noćas čak nisam ni sanjala...:aha:
sanjala sam društvo iz gimnazije, kako smo se opet okupili na nekoj proslavi...bilo je :bisa:
jao :hahaha: sasam se setila šta sam sanjala....hahahaha
sanjam ja noćas kako se logujem na ''razbibrigu'' i primetim nešto čudno...kad na čatu meni nik crvenim slovima napisan :grip:
:pada:
:hahaha: nightmare
p.s. obrni okreni ...moram da sanjam nešto vezano za ovaj forum. ovredoze.
ma, što je babi milo - to joj se i snilo :dosada:
papagaje :blenta:
како берем трешње...наравно, не моје, него са нечијег дрвета, крадом :lol:
ne sanjam bezmalo uopšte ,
a kad sanjam ,onda bolje da ne pričam
...posebno noćašnje gluposti
Sanjala sam generalnog direktora, kako je jako ljubazan prema meni. Čak me je i pomazio po kosi :eek:
Zna li neko šta ovo znači? :blenta:
Ma kakva preopterećenost poslom. Kad izađem iz kancelarije, nogom zatvorim vrata odem i neosvrćem se...:lol:
On je inače simbolika nečeg. Pogotov što nije tako neki ''mazan'' tip. Više je ozbiljan, a tu je nekako bio sav ''mekan''...Videćemo.:namcor: Retko kad šta sanjam. Bar sam zapamtila san...:lol: