Printable View
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Ništa manje. Pa reci onda onu pravu? očajan? :hm:
Citiraj: Prvobitno napisano od kojica očajan? :hm: Uuu, baš prejaka reč. E sada je malo obrazloži, da bih i ja saznao zašto sam očajan forumaš.
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Pa ja onda da ne idem, a? Nemoj d'ides. Zadrzi je ovde da ne vidi nered tamo. :sad:
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Uuu, baš prejaka reč. E sada je malo obrazloži, da bih i ja saznao zašto sam očajan forumaš. Tako bih juče rekla.. a danas bih več rekla da uopšte nisi forumaš.. :aha:
Citiraj: Prvobitno napisano od supermen*prvi Nemoj d'ides. Zadrzi je ovde da ne vidi nered tamo. :sad: de tamo.. :hm:
Citiraj: Prvobitno napisano od kojica de tamo.. :hm: Necu ti kazem. Ces da odes i napravis pokolj. :sad:
:ko: ma de bih ja... :krsti:
Vratila se kojica, vratila se kojica, vratila se kojica. A gde je bila kojica, gde je bila kojica...?
Citiraj: Prvobitno napisano od supermen*prvi Nemoj d'ides. Zadrzi je ovde da ne vidi nered tamo. :sad: Da ne vidi nered tamo, ili da ne pravi nered tamo?
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Vratila se kojica, vratila se kojica, vratila se kojica. A gde je bila kojica, gde je bila kojica...? Vratio se tvoj prijatelj. :bisa: Bila sam se sakrila, da vidim da li ćeš da patiš. :palac:
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Da ne vidi nered tamo, ili da ne pravi nered tamo? :smeh:
Citiraj: Prvobitno napisano od kojica Vratio se tvoj prijatelj. :bisa: Bila sam se sakrila, da vidim da li ćeš da patiš. :palac: I šta si videla, jesam li patio?
Citiraj: Prvobitno napisano od kojica Tako bih juče rekla.. a danas bih več rekla da uopšte nisi forumaš.. :aha: A šta bi sutra rekla? Ajde još to da čujem.
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar I šta si videla, jesam li patio? jesi.. :say: puno si patio...
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar A šta bi sutra rekla? Ajde još to da čujem. onda ćeš morati i sutra da dođeš.. :lol:
Citiraj: Prvobitno napisano od kojica jesi.. :say: puno si patio... E, ček da ja malo sada razmislim i da vidim da li si u pravu.
Citiraj: Prvobitno napisano od kojica onda ćeš morati i sutra da dođeš.. :lol: Pa reci danas a ja ću sutra da proverim da li si u pravu.
Imam utisak da superiška kidna kada ja dođem.
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar E, ček da ja malo sada razmislim i da vidim da li si u pravu. uvek smešno... :smeh:
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Pa reci danas a ja ću sutra da proverim da li si u pravu. Ne može. Samo ako sutra ponovo dođeš, mogu da promenim mišljenje. :lol: