Printable View
Citiraj: Prvobitno napisano od supermen*prvi Taman posla. Ja sam najverniji gledalac skeca u beskonacnom broju nastavaka. :srce: Ne valja mi komp ili nisu veze dobre, neko cudo se desava. Ili ispadnem ili ne mogu da pisem. :sad: Imaš samo dve mogućnosti, da promeniš komp ili da promeniš sebe.
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Vidi nema je, znači opekla je prste, he, he, ima Boga. o.. došao si i danas... :lol: pa ti se to popravljaš?
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Pa nije valjda da si to tek sada zaključila? ma samo sam te gledala kako se praviš fin sa onim katkama i katicama.. :lol:
Citiraj: Prvobitno napisano od kojica o.. došao si i danas... :lol: pa ti se to popravljaš? I raste li mi forumaški rejting?
Citiraj: Prvobitno napisano od kojica ma samo sam te gledala kako se praviš fin sa onim katkama i katicama.. :lol: Muvao sam ih priznajem, i to bezuspešno. Čim ti dođe one nestadoše.
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar I raste li mi forumaški rejting? opasno raste... :haha:
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Muvao sam ih priznajem, i to bezuspešno. Čim ti dođe one nestadoše. Pa zna se ko je ovde vlast. :haha:
Citiraj: Prvobitno napisano od kojica opasno raste... :haha: Javi mi kada od očajnog postanem loš forumaš.
Citiraj: Prvobitno napisano od kojica Pa zna se ko je ovde vlast. :haha: Pa da.
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Imaš samo dve mogućnosti, da promeniš komp ili da promeniš sebe. Ovo prvo ce se desiti. Ovaj ce mi odneti egzekutor a Nera donosi novi iz Amerike. Ovo drugo, tesko je ostvarljivo.
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Javi mi kada od očajnog postanem loš forumaš. Upravo si postao veoma loš forumaš. :aha:
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Pa da. šta pa da.. :hm: Ko je ovde vlast? :kafa:
Citiraj: Prvobitno napisano od kojica šta pa da.. :hm: Ko je ovde vlast? :kafa: Ne znam ko je vlast ali vidim ko je gazda.
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Ne znam ko je vlast ali vidim ko je gazda. Ko? :palac:
Citiraj: Prvobitno napisano od kojica Upravo si postao veoma loš forumaš. :aha: Dobro, lepo. Od veoma lošeg forumaša, preko malo lošeg i lošeg do nešto bolji od lošeg veoma je mali korak.
Citiraj: Prvobitno napisano od kojica Ko? :palac: Pa ti. Ti si muško u ovoj kući. Sada ću stalno da vičem: kojica je mučko, kojica je muško....
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Dobro, lepo. Od veoma lošeg forumaša, preko malo lošeg i lošeg do nešto bolji od lošeg veoma je mali korak. Misliš da ćeš tako lako da napreduješ? E.. neće moći.. :lol: Za početak, moraš svaki dan da dolaziš na forum.
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Pa ti. Ti si muško u kući. Sada ću stalno da vičem: kojica je mučko, kojica je muško.... :ququ: Kako muško? :pada: Šta pričaš to?
Citiraj: Prvobitno napisano od kojica Misliš da ćeš tako lako da napreduješ? E.. neće moći.. :lol: Za početak, moraš svaki dan da dolaziš na forum. A koliko moram da ostanem?
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar A koliko moram da ostanem? Za početak sat vremena svakodnevno. Posle ćemo da povećavamo vreme. :sojka: