buba ruse :srbpla:
Printable View
buba ruse :srbpla:
јао...како сам у дворишту неке куће, ал знам у сну да је то кућа у београду....ипак, некако је јако високо постављена и сећам се да сам у сну гледала на леву страну све до фрушке горе, а на десну до вршке чуке...и мислила сам се како нисам имала појма да се из београда може видети тако далеко у војводину ...боуже свашта.
ал било лепо :dada: пили смо неку кафицу и нешто лепо причали :bisa:
pričalicu:lola:
pričalica ima duuuuugu crvenu kosu:palac:...nešto kao riđu, ali više vuče na crveno:hm:
i prepirem se ja s njom celu noć:qq:
-ja sam bila trudna s mojim vladom (trebala da rodi vladu) kad sam branila doktorat:namcor:
-nisi pričalice, pa ti si branila doktorat prošle godine, šta je s tebe:qq:
-ma jok, ja sam branila doktorat pre 20 godina, prošle godine sam konkurisala za precednika države ali nisam znala kako da vam to saopštim
:hahaha:
о боуже :krsti: :hahaha::hahaha:
manijaka :ququ:
al neznam el bijo san ili java :blenta:
al sam ja za svaki slucaj zakljucala vrata :hm:
Bila je nocna mora.. Proganjala me neka porodica zombija ubica.. Pobjegla sam im ali jedva.
јао...која ноћна мора :lol:
сањала сам да сам на менхетну и да сам изгубила документа...тачније, скинула сам неку наранаџасту јакницу у којој ми је било све, сагнула са да запертлам старке и - нема јакне :huh: и ја сад као нешто трчим, знам где ми је јакна, ал никако да стигнем, јер - како трчим - тако стојим у месту :srbpla:
и онда наилази кевин костнер као елиот нес у 21. веку, говори пиротјански, заебава се 200 на 100 и нађе ми јакну :bisa:
добро се пробудих :qq:
:haha: e pričo,ti kad sanjaš sanjaš em u bojama,em detaljno:)
sandžame :eek:
новака ђоковића :krsti:
никако да сањам обичне, само мени познате људе...све бре неки ван домашаја....
e vako :zrika: sedim ja u kafiću, sama :lola: kad odjednom, otvaraju se ulazna vrata, uleteše neke silne gorile, rasporediše se po kafiću, pre toga nas sve ispregledaše imamo li neko oružje po tašnama i nakon toga ulazi Madona :eek: Svi se okrenuše, gledaju i ne veruju, a ja da umrem od sreće, moj idol iz tinejdž dana :say: Seda ona za šank, ovi je okružiše, kad vidim da nešto pogleduju u mom pravcu... ja se zbunila, pa gledam u onu moju čašu, vrtim prsten, ne znam kako da se ponašam. Prilazi mi konobar i kao u filmovima kaže: Gospođica Čikone vam šalje ovo piće :cicak: Ja ne verujem, pogledam ka njoj i stidljivo klimnem glavom u znak zahvalnosti i sedim i dalje kao oduzeta :srbpla: Kad kroz par minuta, prilazi mi baš ona, Madona i seda pored mene i ja tu budem šokirana koliko je matora i ružna izbliza :qq: Kad, poče ona meni da se udvara :pada: ja ne znam šta me snašlo, kako da reagujem, šta da kažem, kako da joj kažem da ne volim žene, a pogotovo da je ona tako ružna da mi ne prija njeno udvaranje ni malo...:ququ: I kad je već počela da mi šapuće na uvce kažem ja njoj E dosta je bilo ti nastrana babetino, bolje da te nikad nisam upoznala, sad više ni tvoje pesme neću moći da slušam... i izađem iz kafića...
:haha: ne mogu da verujem, sve ovo zbog jedne njene slike na koju sam juče naletela na netu, tražeći nešto i baš sam pomislila gadne li žene bez tone šminke
san implicira jaku seksualnu konotaciju i pritom zescu nastranu opsednutost falusnim simbolom koje se nalzi u madoninom imenu. kafic simbolizuje strast, a gorile ljubav.....kad su te pregledali trazeci oruzje, jasno dajes poruku, mozes me uvek imati samo me nemoj pritom razotkriti
udvaranje simbolizuje forum a pouka iz sna je da dokle god si na forumu imaces opsesiju sa forumasima koji umeju da lepo pisu i pritom vrsljaju po tvojoj nevinoj dusi :)
како сам у књижари нашла дивну боју љубичастог мастила :)
sanjala sam mog bivšeg poslodavca :qq: (ili gazdu)
šetam ja po zemunu, tamo u cara dušana gde mi je stvarno bio ofis, i čujem iz tog prostora trešti muzika, guzva neka ispred, neka svetleća reklama na ulazu... Gledam, vidim njegov auto parkiran ispred, priđem i vidim unutra striptiz klub, on adaptirao prostor u klub :lola: sekretarica koja je ostala tamo da radi umesto mene konobariše oskudno odevena :qq: a ona je inače žena namcor prilično neprivlačne spoljašnjosti, ona me spazi i pozove unutra. uđem ja, sva kao alisa u zemlji čuda, kad sedi moj gazda rade za nekim stolom, kajla oko vrata mu visi, puši neku kubansku, i kaže Ooooooooo mikac, pa de si ti meni, pani mi na sesi :rile: priđem da se rukujem, on me izgrli kao da mi se mnogo obradovao i prihvatim poziv da sednem i popijem piće. Pričamo malo, on kaže, vidi mikac (čak sam mu i u snu mikac :lol:) ako nigde ne radiš mogao bih ovde da te ubacim... Ja razmišljam šta bih tu mogla da radim :hm: Kaže on, eno pogledaj, imamo 4 plaltforme po ćoškovima, uskoro ćemo tu i kaveze neke da napravimo pa će tu biti plesačice. Ako hoćeš, posao je tvoj... :lola: i tako sam se ja premišljala znam li igrati dovoljno dobro... probudila sam se srećom dok nisam donela odluku :lol:
ali pani mi na sesi, pa to mi je hit sna :haha: mane mi je u mislima i noćom :sojka:
kako mi je explodirao teflonski tiganj :lola:
Nekakve aligatore ali pobjegla sam im uspješno. Bila je to prava mora....
kake baba sniva sne:krsti:
@tema
noćaske sam sanjala kako jem sladoled, ispred mene deset nekih činijica sa sladoledom a ja žderem halapljivo, ne znam iz koje bih pre probala http://s20.rimg.info/5b0c87ff90ab411...a0af9b934d.gifi sva sam se umusala
sanjala sam da sam na Ćatu i sve oko mene smajlići ,a niĐe da ubodem slovo:)
sanjala sam crnog skorpiona :krsti:
sta mu to dodje? :hm: