eko la ,baš tako
dunkve,nije na odmet dodat i kukumara uz salatu ;)
Printable View
eko la ,baš tako
dunkve,nije na odmet dodat i kukumara uz salatu ;)
danas pravim nekakvu mešavinu raznog povrća - brokoli, šargarepa, praziluk...na maslinovom ulju, a na kraju dodajem krompir isečen na kockice. salata - zelena i mladi luk.
danas je na programu njeno veličanstvo sarmaaaaaa :sarma:
svašta sam kuvala prekjuče...imamo još klope. nadam se da neću morati da kuvam još sutra. ...samo hleb da umesim, to moram.
danas ću samo da dodam nešto slatko
ima supa i jagnjetina od juče
pola kinder torte je pojedeno....nisam znala da će baš toliko da navale, pravila sam je od 9 jaja.
Špagete :onajede:
lazanje.
supa od ćuretine, rolovano pileće meso pečeno u rerni, krompir, zelena salata, jagode sa šlagom.....
spanać i ćufte. mislim da ću da napravim keks tortu, ali nisam 100% sigurna.
Danas nista.Ostalo od juce pileca supa,spageti bolonjez.Prekjuce pizza i mnogo ruske salate.
u stvari, najradije bih da ne kuvam ništa....baš sam umorna. ali, moram.
ručak je ukrčkan
sinoć stavila u krčka da se obari škembe
očišćeno ko duša i odrano - sjeničko
danas gotov paprikaš sa crnim vinom
ima da poginem :bisaa:
Piletja supa .... pola danas okuvano, na potaž, sas pečurke ..... mladi krompirići, piletje grudi seckane na štapiće, i poKovane u brašno, jaja i prezle sas susam ... neko frikomovo varivo dinstano na luku i bešamelizovano, i šopska salata u par varijanti, sa i bez luka i sa i bez ljute papričice ....
ma ništa posebno mađarski gulaš za 30 osoba
Кафу. Двапут. :aha:
klasične punjene tikvice...koje moji jedu uz pavlaku....a ja ih jedem bez.
boraniju s mlevenim mesom , danas cu dinstano telece sa spanacem jer ostajemo kuci nadam se ...
danas ništa ,odmor od kuvanja
imam ručak od juče ....i tortu
s jagodamaaaaaaaaa :bisa:
čorba od brokolija sa pavlakom, svinjski file i pečurke (šampinjoni) u sosu....salata od rotkvica i rendanog mladog kupusa.
musaka i zelena salata....sladoled posle, sa jagodama.
Danas pekarski krompir i i dinstana junetina.
Supa od koske i zelena salata sa mladim lukom
Vako..... izdinstO Sitake, Sampinjone i dodo koncetrovane vrganje... sosovao i prelio na olive oil przene sMicle od lososa i salata od zelene :bisa:
Atačment 3703
Супа, батаци, кромпир, оно поврће из кесе. :aha:
čorba od šargarepe i celera sa peršunom, svinjske šnicle sa restovanim krompirom, salata - zelena i rotkvice. ne znam da li će biti jagoda danas...
riblja čorba je gotova, spremila sam i krompir salatu sa blitvom...uvaljala šnicle od šarana u neki ''moj'' recept i pripremila za rernu. kasnije neka je samo uključe na 220 :) to je to.
smislila sam šta ću.
napraviću supu od ćuretine, a mleveno ćureće meso koristim za ćufte. napraviću još kombinaciju šargarepe i pirinča sa peršunom kao prilog. salata je obična, zelena.
danas ne kuvam ništa
stavljam noge pod sto ....slavski :lol:
napraviću spanać, ispržiti sveže roštilj kobaje, a juče sam nabavila ovčije kiselo mleko :)
ni danas nema kuvanja :igrac:
opet idem na ručak
mislila sam da ću sarmice od zelja, ali nisam dobro mislila. napraviću musaku od zelja :) to baš nisam odavno :)
danas, supa, biftek, mladi krompirići i salata
:dance:
supa, pecurke, salata, i sta se nadje u frizu xD
danas imam pohovane bukovače sa zelenom salatom
i mladim lukom ....prilog ,brokoli na pari sa maslinovim
uljem
Slani krompir,piletina u sosu i rostiljske kobasice.Paradajz salata.
i zagoreli mi krompirići.. :qq: