5579 sve je bolje od bunde i cizama :dada:
ja sam cizme spakovala i ne pada mi na pamet da ih vadim, makar sneg do kolena opet pao :srbpla:
Printable View
5579 sve je bolje od bunde i cizama :dada:
ja sam cizme spakovala i ne pada mi na pamet da ih vadim, makar sneg do kolena opet pao :srbpla:
5580 Ja nosim neke kratke čizmice...još uvek..Duge sam sve spakovala. Ujutru je ovde stvarno hladno, bez obzira što ne izlazim iz auta.
5581 jos ove nedelje ce biti hladno, ako sam dobro shvatila, posle ce konacno da otopli :say:
5582 A kupila sam neke nove cipelice...za svaki dan...fazonirane...Moje su smao crne...
Uz farmerke..i tako uz neku garderobu..Nisu moj stil...ali lepo stoje..
http://www.blog.shoes.co.uk/images/fly-london-ying.jpg
5583 videla sam pre neki dan kad si ih na chat-u pokazala, simpaticne su, posebno je takav model udoban i zgodan za neko duze hodanje..
5584 znaci cekamo sledecu nedelju i pravo prolece :say:
5585 ma ako bude prolece bice sjajno, nemoj da nas opali sahara, ima da zevamo kao ribe na suvom :lol:
5586 jaoo u pravu si, zimi kukam kako mi je hladno, leti prizivam zimu, nikad mi nije idealno :)
5587 salim se ja malo, samo neka bude toplo, ova zima mi se bas oduzila, nikad mi teze nije bilo
5588 ja sam svake zime mrtav covek koji hoda, ziva samo koliko moram biti :drnd:
5589 takodje :aha:
ali zato sa prvim toplim danima ne moze covek da me prepozna :say:
5590 lepo sam govorila mojima da je trebalo da mi daju ime Suncica, ne lezi mi ovo moje zimsko ime nikako :ljut:
5591 nije kasno da ga promenis :lol:
5592 E stvarno bih i ja moje mogla, skroz neadekvatno. :drnd:
5593 a kako bi ti da se zoves? :aha:
5594 Dzevrija, na primer. :rile:
5595 e znam da ovo pitanje nije bilo za mene, ali ja sam htela da se zovem Emilija kad sam bila mala, zbog Coline pesme ono Zvao sam je Emili...
5596 :haha:
moze, al' ja da budem kuma :cruz:
5597 Ebg, da si rekla ranije. Posvetio bih ti tu pesmu :drnd:
5598 marko :cao:
meni niko nista nije posvetio, potpuno sam beznacajna :(