Printable View
kojice, na starom forumu jerohinac uzvikuje: "Eh kada bi kojica navratila po neka ovde".
Neka pati. Zna gde sam, pa nek dođe da me vidi. :g:
Citiraj: Prvobitno napisano od supermen*prvi Na kraju ga je ciglirala :sad: I pukla cigla na tri polovine.
Citiraj: Prvobitno napisano od kojica Neka pati. Zna gde sam, pa nek dođe da me vidi. :g: Uh, uh, a ja sam mislo da si okrutna samo prema meni.
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar I pukla cigla na tri polovine. imaš rogove? :hm:
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Uh, uh, a ja sam mislo da si okrutna samo prema meni. odakle ti ta ideja.. :hm:
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar I pukla cigla na tri polovine. Vid matematicara, kako od jedne pravi jednu i po. :jede:
Citiraj: Prvobitno napisano od kojica imaš rogove? :hm: Je li zbog cigle ili "one rogove"?
Citiraj: Prvobitno napisano od supermen*prvi Vid matematicara, kako od jedne pravi jednu i po. :jede: To ti je savremena ekonomija-pravi što više pa kako znaš i umeš.
Citiraj: Prvobitno napisano od kojica odakle ti ta ideja.. :hm: Pa dozvoljavaš da čovek pati jer nećeš da svratiš na njegovu temu.
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Pa dozvoljavaš da čovek pati jer nećeš da svratiš na njegovu temu. Volem one odande sto pate za ovima odavde. :jede:
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Je li zbog cigle ili "one rogove"? :hm: pa one rogove, nego koje...
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Pa dozvoljavaš da čovek pati jer nećeš da svratiš na njegovu temu. a što ja patim jer neće da dođe ovamo.. :place:
Citiraj: Prvobitno napisano od kojica :hm: pa one rogove, nego koje... E pa ne znam da li imam te rogove. Živim u nadi da ih nemam, ali ko zna.:)
Citiraj: Prvobitno napisano od kojica a što ja patim jer neće da dođe ovamo.. :place: Onda ću da vam ugovorim sastanak negde na neutranlom terenu. Pa dosta je bilo patnje te vrste.
Citiraj: Prvobitno napisano od supermen*prvi Volem one odande sto pate za ovima odavde. :jede: Citiraj: Prvobitno napisano od kojica a što ja patim jer neće da dođe ovamo.. :place: Vidiš da i ovi odavde pate za onima odande. Voleš li njih?
Citiraj: Prvobitno napisano od kojica :hm: pa one rogove, nego koje... I vidi ti nje na koje je rogove ona mislila.
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar E pa ne znam da li imam te rogove. Živim u nadi da ih nemam, ali ko zna.:) a pa to je baš lepo kad se neko nada.. :jede:
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Onda ću da vam ugovorim sastanak negde na neutranlom terenu. Pa dosta je bilo patnje te vrste. Ma nema potrebe. Ja sam dama. :sojka: Može samo on da dođe ovamo.
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Vidiš da i ovi odavde pate za onima odande. Voleš li njih? Foliraju se malo. Vidi: Citiraj: Citiraj: Prvobitno napisano od kojica Ma nema potrebe. Ja sam dama. :sojka: Može samo on da dođe ovamo.