Printable View
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Ne smem da ti kažem jer ćeš da joj kažeš da nisam mali već veliki, dakle crvina.:) kaži mi, kaži.. :palac: evo neću ništa da joj kažem o tebi.. valjda će sama shvatiti kakav si..:)
Citiraj: Prvobitno napisano od kojica ili je bolje bilo da kažem da je uspela.. :hm: To bi me malo više usrećilo, ali dobro je i ovako.
Citiraj: Prvobitno napisano od kojica njet i tačka.. :nene: Eh, ala si i ti neka.
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar To bi me malo više usrećilo, ali dobro je i ovako. onda bi srećan otišao? :hm:
Citiraj: Prvobitno napisano od kojica kaži mi, kaži.. :palac: evo neću ništa da joj kažem o tebi.. valjda će sama shvatiti kakav si..:) Pa ona je i shvatila da sam bedni, mali crv. Možda jednog dana kažem tvojoj prijateljici katici.
Citiraj: Prvobitno napisano od kojica onda bi srećan otišao? :hm: Ma srećan bih bio nedelju dana i ovde bih navraćao tri-četiri puta dnevno.
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Pa ona je i shvatila da sam bedni, mali crv. Možda jednog dana kažem tvojoj prijateljici katici. :hm: udesićemo da navrati katica...
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Ma srećan bih bio nedelju dana i ovde bih navraćao tri-četiri puta dnevno. :qq: Ne vredi lagati za tako nešto. Nije ti uspeo plan i pati.. :aha:
http://www.youtube.com/watch?v=N9oxm...eature=related
to be continued... :jede:
Citiraj: Prvobitno napisano od kojica http://www.youtube.com/watch?v=N9oxm...eature=related Zašto mu ne pričaš na srpskom da te razume?
Citiraj: Prvobitno napisano od Sarmica to be continued... :jede: :qq: zauvek...
Citiraj: Prvobitno napisano od kojica :qq: Ne vredi lagati za tako nešto. Nije ti uspeo plan i pati.. :aha: Ništa novo za mene, patim ja odavno.
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Zašto mu ne pričaš na srpskom da te razume? Hoćeš da kažeš da sam to ja plašila bebu? :mirka:
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Ništa novo za mene, patim ja odavno. A ti bi nešto novo? :hm:
Citiraj: Prvobitno napisano od Sarmica to be continued... :jede: Šta, ova tvoja klopa? Pa preješćeš se, rođena.
Citiraj: Prvobitno napisano od kojica A ti bi nešto novo? :hm: Ahaaaa, izmisli nešto u tvojoj radionici zala.
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Ahaaaa, izmisli nešto u tvojoj radionici zala. e baš neću, zinat.. :rile:
Citiraj: Prvobitno napisano od kojica Hoćeš da kažeš da sam to ja plašila bebu? :mirka: Pa ko drugi. To si samo ti u stanju. I nisi je plašila, vidiš kako se cerekala.
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Pa ko drugi. To si samo ti u stanju. I nisi je plašila, vidiš kako se cerekala. prepala se.. :lol: taj smeh je odbrambeni mehanizam... ja moje bebe nisam tako plašila.. :nene: