Одг: Šta ste noćas sanjali?
ležim ja u kadi punoj pene, malo izdigla nogice iznad vode i naslonila na ivicu kade i gledam ih :g: i onda se setim kako sam obećala manu da ću ih slikati i poslati mu za rođendan sliku :lola: onda tu nastaje problem, nije mi tilifon tu, ooo panika...:qq: izađem iz kade, donesem tilifon, kad gle čuda u rukama mi neki tilifon ne znam ni čiji koji nema kamericu i ne može da slika :pada: a ja taman legla u kadu jopet... i onda sam na silu pokušala da slikam a znam da ne može :lupko: a penica nestaje polako :kk:
i tako se sve zaFršilo :blenta:
da ne pričam o tome da nemam kadu u kojoj mogu da ležim u peni :hahaha:
ja sam tela da slikam tvoje kupatilo,koliko mi se svideo onaj dzakuzi :pusi: al me bilo sramota :bela:
:vodanausta:
Odg: Šta ste noćas sanjali?
... i taman kad sam trebala saznati jednu mnogo interesantnu informaciju od jedne ' slatke moje ' a o jednom interesantnom tipu .. zazvoni sat , prekide mi san , i ja ostadoh bez informacije.... :blenta: ceo dan bila sam pod utiskom sna... radoznalost je ubila macku, ma, znam, znam... :zrika: ali ... ipak sam ja zensko.. :rile:
da je dođila pričalica na čat i posle svake naše rečenice stavi :raz_088: smaji
sis L: sjadh sdkj aodjfkalsdj
pričalica::raz_088:
sis R: skiei pop dkfajskdjf
pričalica: :raz_088:
sis vertikala:lkdssj sdosifjsd sldkfsjdfoie dlkfj
Sarmica: pričalice, jesmo mi tebi dosadni:kk:
Pričalica ništa :(
Одг: Odg: Šta ste noćas sanjali?
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Sarmasis
da je dođila pričalica na čat i posle svake naše rečenice stavi :raz_088: smaji
sis L: sjadh sdkj aodjfkalsdj
sis R: skiei pop dkfajskdjf
pričalica: :raz_088:
sis vertikala:lkdssj sdosifjsd sldkfsjdfoie dlkfj
Sarmica: pričalice, jesmo mi tebi dosadni:kk:
Pričalica ništa :(
pa samo što nisam kfjalfjfjakv sdkrj dok sam ovo čitala :hahaha:
:hahaha:
ništa, spavala sam ki top :pardon:
znači, već par dana mi se vrti po glavi pesma zorice brunclik: sve je ljubaaaaaav, što živi i rasteeeee tntdndd....:qq:
i noćas sanjam kako mi je dotična došla u goste, a ja samo razmišljam, bouže da li će da zapeva moju omiljenu pesmu:srbpla:
:hahaha:svašta
sarmo :hahaha: pa ti sanjaš u boji, el joj kosica bila naka lepa, rozle lila :lol:
ma sve bilo po ps-u:dada:..i gospodža je bila nako sva natenaneseljankasta:moon::rol:
jednog doktora:b: pa se sve pitam neje li vrijeme da mu odem u pohode:haha:
kako sam se preselila u neku novu zgradu, na prizemlje i posle nekim mojim istraživanjima otkrijem da se zgrada nalazi na zatrpanom groblju :krsti: boužemesačuvaj...
da sam rodila bebu :krsti:
Da sam otreso jenu eminentnu urmašicu :lolan:
više puta :slamka:
Baš sam lepo sanjala ... :bisa:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Man
Da sam otreso jenu eminentnu urmašicu :lolan:
više puta :slamka:
:pada:
kako gajim neke guske :qq: tj. da sam samo seljanka i ništa više :dosada:
izgleda nesto mnooogo strasno , cim sam se probudila sa glavoboljom..:misticlady:... ili je to ipak bila samo moja majka.. :raz_128:
joj svašta....i sve zbrkano - sanjala sam perast, al kao u grčkoj, pa sam sanjala jednog strica (al je u snu mlad i vodi neku sindikalnu borbu u tv emisiji), pa sam sanjala nekakve gomile neispeglanog veša kojim je zatrpan stan, onda sam sanjala kako me mačak ne voli više uopšte i ni malo :(....ma, sve glooposti i ništa povezano.....
evo, probudih se oko 6...pod utiskom, kako me je neko zvao telefonom, neki g-din s****ev (inače nemam pojma koji je to čovek) i krenuo da se taksativno žali na lelemooda...
a ja puna diplomatije :krsti:
bouže bouže...kakve glooposti sanjam :sad: