Printable View
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar To je dosadašnja sažeta konverzacija sa kojicom. A ko si ti?. Ja sam komica. :g: A ko si ti?
http://www.youtube.com/watch?v=N8h1Wj70kzk&ob=av2n
Neće tebe ni jehova spasiti, kad te kojica dohvati. :jasenka:
Citiraj: Prvobitno napisano od komica Ja sam komica. :g: A ko si ti? Pa ja sam niko i ništa, bezdušnik, bezmozgović, jadnik i mučenik prema kojici. A inače, ja sam Ja.
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Pa ja sam niko i ništa, bezdušnik, bezmozgović, jadnik i mučenik prema kojici. A inače, ja sam Ja. Egoista neki? :hm:
Citiraj: Prvobitno napisano od komica Neće tebe ni jehova spasiti, kad te kojica dohvati. :jasenka: Zar to i ti znaš? To se znači pročulo nadugačko i naširoko.
Citiraj: Prvobitno napisano od komica Egoista neki? :hm: Ahaa, a šta ti je to?
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Zar to i ti znaš? To se znači pročulo nadugačko i naširoko. Pa znaš li na koliko je strana to ispisano. :qq: Mogla bi se napraviti najveća knjiga na svetu. :lol:
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Ahaa, a šta ti je to? Pa to je neko što samo viče Ja pa Ja...
Citiraj: Prvobitno napisano od komica Pa znaš li na koliko je strana to ispisano. :qq: Mogla bi se napraviti najveća knjiga na svetu. :lol: Jaoj kuku meni. Odoh ja u planine, bolje da me i medjedi pojedu.
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Jaoj kuku meni. Odoh ja u planine, bolje da me i medjedi pojedu. al si hrabar... pa mede sad spavaju.. :lol:
Citiraj: Prvobitno napisano od komica Pa to je neko što samo viče Ja pa Ja... E pa počeću da vičem Ti pa Ti, i šta sam onda?
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar E pa počeću da vičem Ti pa Ti, i šta sam onda? isto.. :dada: samo što onda svoj egoizam projektuješ na mene...
Citiraj: Prvobitno napisano od komica al si hrabar... pa mede sad spavaju.. :lol: Eh,sad pa ti, sve moraš da ofiraš. Da ti nisi neki kojičin rod: muž, brat, unuk...?
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Eh,sad pa ti, sve moraš da ofiraš. Da ti nisi neki kojičin rod: muž, brat, unuk...? nisam.. :nene:
http://www.youtube.com/watch?v=dklvNuzzihg
samo ti sanjaj... :kafa:
Citiraj: Prvobitno napisano od komica isto.. :dada: samo što onda svoj egoizam projektuješ na mene... A ja htedoh da kažem da je to neki Titoizam.
Citiraj: Prvobitno napisano od komica nisam.. :nene: Nego?
Citiraj: Prvobitno napisano od komica samo ti sanjaj... :kafa: I hoću. Ništa ne fali mojim snovima sve dok kojica nije u njima.