komp, fon, malecki radio i reso... sta vise za pozeleti :mrgreen:
Printable View
komp, fon, malecki radio i reso... sta vise za pozeleti :mrgreen:
pa eto...od ponedeljka imam još jednog ''druga'':
http://razbibriga.net/clear.gif
:say: baš me briga za mašinu za sudove :)
Čestitam na prinovi,pričo:)
da znaš da si u pravu,pa kome još trebaju mašine za pranje pored ovog lenovo stroja:)
sad mi je na uMpameti samo jedna mašina o kojoj razmišljam već sedmicama:hm:
uFatila me ideja za kupovinom nove mašine,al na četiri točka..a to kad me ufati,ne pušĆa:)
i mekan je... :kojote:
:lol:
Imam uglavnom sve mašine koje nabrojaste...ne sećam se kad sam poslednji put koristila mašinu za sudove, bez mašine za veš bi život bijo skeri muvi:eek:...sve ostalo manje više.
pokušavam sebe da ubedim da mi jeste potrebna mašina za sudove...ali mi se nešto više sviđa da imam mašinu i za veš i za sušenje istog :hm: i da ne moram da mislim da li se veš na terasi presušio i kako me nije sramota što ga još nisam složila na gomilu za pranje...ovako bih bila prinuđena da slažem veš redovno :sojka:
samo, nemam pojma koliko se te kombinovane mašine dobre, tj. kvalitetne? (pošto nemam mesta posebno za mašinu za veš i za mašinu za sušenje veša)
Све и некако али без машине за судове и веш не бих могла никако а признајем да сам прави овисник о кућним апаратима, и то највише кухињским. Често купим нешто интересантно, користим месец дана па га спакујем у кутију и одложим до неког следећег пута кад ми баш дуне да га користим. Имам и своју листу "фаворита" међу апаратима, који руку на срце јесу од користи али се може и без њих.
Рецимо месорезница, микроталасна, затим кућна мини пекара, једно време сам стално у њој правила хлеб, па сам онда паузирала јер ме је нервирало што је хлеб из ње сав коцкаст и дебео... Онда сам почела да је користим само да ми умеси тесто а ја га сама после обликујем и печем у рерни. Тостер је обавезан, јер волим топле сендвиче, а имам и онај за обичан тост, што искочи хлеб кад је печен, да га нисам купила жива не бих била :) Од осталих кућних апарата битан ми је добар усисивач због псећих длака, а не знам када сам последњи пут такав имала у кући...сви су неки слабашни и безвезе шта год да пише на њима....:ljut:
одупрла сам се мамином инсистирању да купимо машину за судове, не треба ми дефинитивно....а сад видим да ми не треба ни машина за сушење веша :drnd:
дакле, без машине за веш, живот би био стварно грозан...све ово остало је безвезе.
bezveze je kako kome :) ne znam osobu koja uživa u pranju suđa :lola:
ma sudove opereš i obrišeš za po sata, otprilike, koliko god da imaš
a zamisli ceo dan ribanje veša:qq:...em bi ceo dan ribala em bi se to tri dana cedilo i još pet dana sušilo [http://s20.rimg.info/5b0c87ff90ab411...a0af9b934d.gif
u kući u kojoj se stalno jede i prlja, tih pola sata bi bili jako česti i dugo bi trajali :sad: bolje je ipak sa mašinom :dada: barem meni...
a jest' bilo teško bez mašine za veš kad se setim samo... agonija :qq: