tako je, cici.....izgleda da čovek ima loša iskustva.
Printable View
znate :nosic: al onomad :kojica:
ispada da su samo žene nedoebane...svašta, a ko je kriv za to? opet - žene.
kako su izumrli dinosaurusi...
on: :azn:
ona: :sad:
I ko je kriv? :raz_088:
:azn: ko?
ja mislim da je kriv on jer je bio dosadan...
žene ne padaju na ovo...:azn:
a pravi muškarci znaju da ovo :sad: nije prepreka nego izazov...
e tako...:raz_088:
Пда... Што би жена радила вако: :undecided:?
a jes glupo:raz_114:
ako mogu da repliciram i da se ne slozim sa gore iznetim stavom. naime, poznato je da su dinosaurusi bili cvrsti i da se kod njih znalo ko kida zubima plen, a ko nosi roze cvetice iza uveta. bili su strogi ali pravicni. po ceo dan su cuvali zene i pokusavali da stave hranu na sto, a kada bi hteli da uzivaju u seksualnom odnosu, zenke bi ih glatko odbijale a sve pod izgovorom "a pravi muškarci znaju da ovo :sad: nije prepreka nego izazov..." jedina greska dinosaurusa je bila sto nisu uzeli motku i krenuli da biju dok istu ne polome. da su to uradili, sada bi mali t-rexovi trcali lipovackom sumom i plasili eru ojdanica kada krene putem svog motela na ibarskoj.
ne kapiras. nije prva umrla jer je nisu tukli. da jesu, ne bi doslo do pomora. to je poenta i sustina svega.
jako je bitno da utvrdimo ko je kriv, i onda da znamo ko je kriv :)
dok ne polome motku. :)
jbt zajebavancija....
Ja je prvo onesvestim pa joj onda mirno smestim.To si mislio?
E dobro.. pošto si preživeo ovih par dana, ispričaću ti jednu priču...:lol:
Gledala sam jednom eksperiment. Mislim da je onaj blesavi prof. Marić bio gost u
nekoj emisiji, pa je da bi potkrepio svoju priču prikazao sledeće.
U prostoriji sede dečak i devojčica od po 6 godina.
Prvo daju sladoled dečaku, a devojčici ne. I onda ona krene da obigrava oko njega,
pa te ''ti si moj najbolji drug'', ''najviše volim s tobom da se igram'', pa ''daj mi još griz'' ukratko smaže ona njemu više od pola sladoleda.
Zatim njoj daju sladoled, a njemu ne. Šlihtao se, kumio, molio.. ništa mu nije pomoglo...
Nije mu dala ni da se približi sladoledu. Sve je pojela sama. :lol:
E sad.. dečak jeste fizički jači od nje.. nije znao za skrivenu kameru i mogao je da je prebije...
ali nije...
Podrazumevamo navedenu definiciju... manje više.
Nije uvreda, već dijagnoza.
Ima tu malo više od blagotvornog dejstva sexa, nedoyebane obično traže i pažnju i razumevanje suprotnog pola (zato i jesu nedoyebane), dominantno i agresivno ponašanje može da bude u plusu, ali ako naiđe na otpor mužjaka, odlazi u minus fazu. Svakome od nas se desi da povremeno ispoljimo simptome koje si naveo, ali hronično stanje nedoyebanosti daje malo oštriju kliničku sliku...