Re: Пијаца или супермаркет
[QUOTE=zLozi;74570]sta bi falilo i da jesam? :) :lol:[/QUOTE
:mirka: ako ne sidjes na chat, ce dobijes po :poturu:
Ne bi falilo baš ništa. Samo tamo ima povrće koje skiči. :)
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Zazijavalo
nema tice bez prasice :raz_128:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Zazijavalo
pa to je najlepse i najukusnije povrce :lol:
juče je pijaca bila super....baš dobra ponuda povrća.
jedino što je baš sve poskupelo :huh:
Pijaca ili supermarket? Fotelja i nada da će neko drugi to obaviti...:lol:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
G
Pijaca ili supermarket? Fotelja i nada da će neko drugi to obaviti...:lol:
ti kao moj muž...:mirka: a volite da klopate, to volite...
e, kako sam našla fenomenalnu butkicu za pasulj :trci:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
pričalica
e, kako sam našla fenomenalnu butkicu za pasulj :trci:
El skici, il jopet s perje:tibi:
ma bre butkica od kilo i sedamsto...puna mesa, dimljena :namigusa:
juče sam bila na pijaci - sve se smrzlo :(
povrće sam morala da kupim u ''tuš'' marketu....užas.
Ja volim pijace zbog šarenila boja,zbog glasova koji se nadjačavaju,zbog kumica koje vrebaju iza svakog ćoška..pijacu je nekako žila kucavica svakog grada..na njima nema etiketa,zagušljivosti i vještačkog svjetla,na njima ne gledamo rok upotrebe..na njima jednostavno postoji ona živa riječ kao muzika...
ovu našu pijacu nikako da zvrše....missim, sa renoviranjem. trebalo je da bude gotova do kraja novembra.
evo, dočekasmo februar i - ništa....dobro, nije ništa, vidi se pomak, ali sve se nešto mislim da je do maja neće završiti.
a pijaca skupaaaaa....strava.
Citiraj:
Prvobitno napisano od
pričalica
ovu našu pijacu nikako da zvrše....missim, sa renoviranjem. trebalo je da bude gotova do kraja novembra.
evo, dočekasmo februar i - ništa....dobro, nije ništa, vidi se pomak, ali sve se nešto mislim da je do maja neće završiti.
a pijaca skupaaaaa....strava.
Imaćemo najlepšu pijacu (neko odlučio da baci neko milionče uludo - i da se grebucne :))) ) , koja će biti prazna, a o skupoći reči ne treba trošiti ....
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Sandokan
Imaćemo najlepšu pijacu (neko odlučio da baci neko milionče uludo - i da se grebucne :))) ) , koja će biti prazna, a o skupoći reči ne treba trošiti ....
što misliš da će biti prazna? nije bila prazna kad je bila ona skarabudžena, pa neće ni sad....kad je renovirana.
Вероватно због цене закупа.
Citiraj:
Prvobitno napisano od
QueenOfClubs
Вероватно због цене закупа.
tako se uvek priča, pa je pijaca puna kao oko.
Citiraj:
Prvobitno napisano od
pričalica
tako se uvek priča, pa je pijaca puna kao oko.
Pričo ja se sećam kad je "pijaca" bila na trotoaru 45 bloka, a ja se klizao na bari koja je na mestu današnje pijace ..... ako sam nešto voleo to je bila ta pijaca .... ali Maxi, Idea a i Univer su je saranili, a ovo renoviranje će da joj da i 40-dnevni pomen ..... o onima koji prodaju na pijaci ne bih elaborirao .... ali dao bog da ja nisam u pravu :)
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Sandokan
Pričo ja se sećam kad je "pijaca" bila na trotoaru 45 bloka, a ja se klizao na bari koja je na mestu današnje pijace ..... ako sam nešto voleo to je bila ta pijaca .... ali Maxi, Idea a i Univer su je saranili, a ovo renoviranje će da joj da i 40-dnevni pomen ..... o onima koji prodaju na pijaci ne bih elaborirao .... ali dao bog da ja nisam u pravu :)
sećam se i ja toga. to nije bila pijaca, komšija, nego nekoliko tezgi u blatu....kod današnje cvećare.
a maxi i ostale preodavnice ne mogu da zamene pijacu - jer u njima na možeš da kupiš dobar kajmak, dobro povrće, a o dobrom mesu da ne pričam....ne razumem ljude koji kupuju odmrznuto meso, a u maxiju je meso takvo.
naša pijaca u bloku će izgledati lepše....ko je tu zaradio - onaj ko ume.
sećaš li se kako su se budinili protiv klimatizacije prostora gde se prodaje piletina i sir? pa su onda ubacili i ove koji prodaju jaja? i sad im je baš dobro i roba je ok....a ne onaj užas u sred leta, kad me je bilo strah da kupim jaja ili sir ili kajmak na onoj vrućini....o piletini da ne pričam.
Citiraj:
Prvobitno napisano od
pričalica
sećam se i ja toga. to nije bila pijaca, komšija, nego nekoliko tezgi u blatu....kod današnje cvećare.
a maxi i ostale preodavnice ne mogu da zamene pijacu - jer u njima na možeš da kupiš dobar kajmak, dobro povrće, a o dobrom mesu da ne pričam....ne razumem ljude koji kupuju odmrznuto meso, a u maxiju je meso takvo.
naša pijaca u bloku će izgledati lepše....ko je tu zaradio - onaj ko ume.
sećaš li se kako su se budinili protiv klimatizacije prostora gde se prodaje piletina i sir? pa su onda ubacili i ove koji prodaju jaja? i sad im je baš dobro i roba je ok....a ne onaj užas u sred leta, kad me je bilo strah da kupim jaja ili sir ili kajmak na onoj vrućini....o piletini da ne pričam.
U pravu si samo sam hteo da ti kažem da je pijaca nekada bila mnogo bolja ..... i pristupačnija ..... a što se mlečne sale tiče to je bio pravi potez ..... e sad ovaj zamak što podižu, bio je potpuno bespotreban .... ali biće lepo ...