-
Re: ВРЕМЕ ЈЕ ЗРПРОТЕСТ ПОРОДИЧÐИХ ЉУДИ: Београд, Ñубота, 9. октобар
Dokle god ne shvatimo da je sve iluzija, imacemo briga, ako ih nemamo...napravicemo :mrgreen:
Toliko neresenih problema ali...parada je naj...bitnija, spreciti je nece niko (ako je negde odluceno da je bude), zato cemo biti...nagradjeni, i to...bogato. Postacemo pravi Jevropljani.
-
a ako završiš fakultet i učlaniš se u pravu stranku, možeš i ovde fino da živiš..
tako da.. završi ti fakultet svakako..
-
Ovo je dosta relativno. U Americi je neko izračunao da prosečan vodoinstalater zaradi u radnom veku više no prosečan doktor nauka. :)
-
fakultet, fakultet, fakultet
mrzi me da kucam
šta bi sad rekao
jao neću da se nerviram
-
Ugledaj se na Palmu, nauci da se druzis u pravo vreme sa pravim "ljudima" i...sta ce ti akademsko obrazovanje, moz` ih i...mrzis (mislim, mozes sebi da...dozvolis) a nisi...coban :andjeo:
-
tiberius jel si ti u nemačkoj?
lako je tebi da pričaš sa strane
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Marko
tiberius jel si ti u nemačkoj?
lako je tebi da pričaš sa strane
Sve je relativno, posebno to...lako. Nego, nekada davno, kada napustih tu moju Srbiju, behu ljudi normalni...hm, mozda ja vise nisam...normalan. Cudni su putevi...homosapiensa.
-
Pod hitno uvesti šeriatski zakon u Srbiju :)
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Kovač
Evo ga eliksir za svesrpske probleme, kada to uradite, javite...znam da sam...nepozeljan :andjeo:
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Kovač
Aferim komšija ! :pusi:
-
a,ovaj...el licemerno da ja setam na obe parade???:D:D
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
mica
a,ovaj...el licemerno da ja setam na obe parade???:D:D
Evo ti jos jednog licemera, da ti pravi...drustvo.
-
Šetnjom kontriraju "paradi"
B. H. | 06. oktobar 2010. 21:14 | Izvor : VEČERNJE NOVOSTI
Za vreme održavanja parade u nedelju, pojedine organizacije najavljuju miran protest. Okupljanja i 9. i 10. oktobra
http://razbibriga.net/imported/2010/...da_620x0-1.jpg
DUGO najavljivana "Parada ponosa" preti da padne u zapećak. "Pet minuta slave" najozbiljnije preti da im oduzmu pojedine organizacije koje za vikend najavljuju niz nenasilnih manifestacija na kojima će se promovisati porodične i duhovne vrednosti.
"Srpski narodni pokret 1389" pozvao je sugrađane da 9. i 10. oktobra zajedno prošetaju ulicama Beograda i da na miran način izraze protest protiv "Parade ponosa". Iz ove organizacije kažu da lezbijke, gejevi, biseksualci i transeksualci koji će učestvovati u šetnji, danima pred paradu podgrevaju atmosferu i provociraju.
- Zalažemo se da se parada "srama" ne održi, ali i pozivamo da se izbegne nasilje - rekao nam je Rade Ljubičić, predsednik upravnog odbora "1389". Roditelji, povedite decu, unuci, povedite deke i bake kako bi se na taj dan što veći broj ljudi iz svih krajeva Srbije okupio i na nenasilan način pokazao šta misli o održavanju parade.
Kako je dogovoreno, članovi "1389" okupiće se u subotu u Vaznesenjskoj crkvi odakle će posle Svete liturgije krenuti trasom kojom sutradan treba da prođe i parada. Program bi se završio pred Patrijaršijom SPC.
Na dan održavanje "prajda", u devet sati ujutro u Sabornoj crkvi okupće se njeni protivnici. Posle toga će, kako je najavljeno, otići ispred parka Manjež gde je za 10 časova zakazan početak "Parade ponosa".
Skup LGBT osoba, kako je najavljeno, obezbeđivaće 5.000 policajaca.
STUDENTSKI PLATO ORGANIZACIJA "Dveri" u subotu, 9. oktobra u 13 sati na studentskom platou ispred Filozofskog fakulteta, kao i "1389" organizuju porodičnu šetnju. A biće održani i koncerti.
PALMA ZA 2025. LIDER Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma, rekao je u sredu da je ta stranka protiv nasilja, ali da ne podržava "Paradu ponosa".
- Predlažem da se gej parada održi 10. oktobra 2025. godine, i to u tri ujutru kada većina ljudi spava - rekao je Palma. - To za našu stranku nije normalno ponašanje.
-