Re: Kada nik postane ziva osoba...
Citiraj:
Prvobitno napisano od
kojica
E bre nemoj tako. Pa tamo su bilje skoro sve forumaške legende na jednom mestu. :lol:
gde - tamo?
Osim Bise sve su ostalo "nikovi" ( ovo u duhu naslova inace vas zaista ne dozivljavam kao nikove) ...a bash bih zelela da upoznam par ljudi ....
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Ciciban
Osim Bise sve su ostalo "nikovi" ( ovo u duhu naslova inace vas zaista ne dozivljavam kao nikove) ...a bash bih zelela da upoznam par ljudi ....
a koje :)
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Ciciban
Ja bas nikoga ne poznajem a zelja mi je da upoznaam vise od par:)
Citiraj:
Prvobitno napisano od
pričalica
a koje :)
pa ne bih da nabrajam sigurno cu nehotice zaboraviti nekog :)
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Ciciban
pa ne bih da nabrajam sigurno cu nehotice zaboraviti nekog :)
:jasenka: diplomatijaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ja bi volo da upoznam samo ove što bi vas ebo :)
mism nemo se ljutite vi ostali. ništa lično :sale:
morate da uznete u obzir da sam u apscinencijalnoj krizi evo odjutros pa se vako izjašnjavam selektivno. nenam kako sam izdržo brez seksa tolke sate :(
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Sale
ja bi volo da upoznam samo ove što bi vas ebo :)
mism nemo se ljutite vi ostali. ništa lično :sale:
morate da uznete u obzir da sam u apscinencijalnoj krizi evo odjutros pa se vako izjašnjavam selektivno. nenam kako sam izdržo brez seksa tolke sate :(
nemo se ljutiš, ali :raz_114:
ja mislio slonče žensko :mrgreen: :rumenko:
ju preskočio sam celu jednu stranu:o
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Marko
ja mislio slonče žensko :mrgreen: :rumenko:
ju preskočio sam celu jednu stranu:o
:raz_114:
Volela bih da upoznam...dodje trenutak kada preko ekrana sve zasiti i treba da gledas coveka oci u oci. da cu bas ostvariti neku prisnost sumnjam,pre svega jer je razlika u godinama malo veca,bar sto se mene i nekih ljudi tice,a kao drugo iz razlicitih smo sfera,neke stvari koje mene zanimaju i nachin zivota ( tetoviranje,treninzi, trke ,kickbox mechevi ) ne zanimanju druge i mislim da sam u realu previse razlicita da bih ostvarila neke prisne odnose sa nekim ovde..iako protiv upoznavanja i povremenog nalazenja nemam nista.
Nasdaq...nju dozivljavam kao nerodjenu sestru i s njom bih eventualno mogla biti bliska
volela bih upoznati bolje Moonstera jer me zanima,pre svega jer je jako,jako inteligentan i drugaciji,i odmah mi je time privukao paznju,a ovako povrsno,svakog
Re: Kada nick postane živa osoba...
Sa ovog foruma logicno da nisam nikog upoznala :lol: mada ima kandidata.
Prosle godine, kad sam bila u kraju upoznala sam se sa njih par sa drugih foruma. Mislim, druzili smo se i na msn-u tako da je vidjenje u RL bila kruna naseg net prijateljstva. I dalje smo u kontaktu i nadam se da cemo se i ove godine lepo druziti.
trazim zenu za brak
samo deFizne ponude :rumenko:
Jao ja upoznah pola foruma :pusi: Sa ovog foruma, sve vas nekako dozivljavam realno, ne kao nikove...
Citiraj:
Prvobitno napisano od
vip mica
Jao ja upoznah pola foruma :pusi: Sa ovog foruma, sve vas nekako dozivljavam realno, ne kao nikove...
are you talking to me :lol:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
pričalica
are you talking to me :lol:
I'm talking to you...And to your giba :lol:
Ja poznajem neke glasove ali ce uskoro biti i vise:), a posle toga...dolazim sve u tancine da vam...ispricam:kojica:
ma tebi gospa ne da da postaneš živa osoba... :lol:
Ti i gospođa delite nik? :hm: