Re: Musko-zenska prijateljstva
ja sam se za jednog -prijatelja- udala..
Citiraj:
Prvobitno napisano od
mikili
Znači sas tebe prijteljevanja nema ;)
Citiraj:
Prvobitno napisano od
mikili
I ja sam se sa jednom prijateljicom ozenio,bili drugari godinu dana pomogo joj oko ovoga onoga i sad vise nismo drugari nego supruznici
Друг, друг, па брачни друг...
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Sandokan
Znači sas tebe prijteljevanja nema ;)
izgleda opasno..ima drugarstva..:cao:
ima 100 %znam iz svog iskustva .sta je vama .
bas tako :)pametno receno
nije li u osnovi svake ljubavi,između ostalog i prijateljstvo..odnekud se mora početi;)
mišljenja sam da postoje takva prijateljstva koja se nikad ne rasplamsaju u nešto prolaznije kao šo je veza,strast ili sl..rijetka su,ali postoje..al zamislimo da se sa prijateljem nađemo na recimo pustom ostrvu..mhmm..sve je tako relativno i podložno promjenama..
ipak,ne znam zašto ali muško ženska prijateljstva su (kad jesu) jača od onih žensko ženskih..
Citiraj:
Prvobitno napisano od
NeDoDiri
nije li u osnovi svake ljubavi,između ostalog i prijateljstvo..odnekud se mora početi;)
mišljenja sam da postoje takva prijateljstva koja se nikad ne rasplamsaju u nešto prolaznije kao šo je veza,strast ili sl..rijetka su,ali postoje..al zamislimo da se sa prijateljem nađemo na recimo pustom ostrvu..mhmm..sve je tako relativno i podložno promjenama..
ipak,ne znam zašto ali muško ženska prijateljstva su (kad jesu) jača od onih žensko ženskih..
i ja tako mislim....činjenica je da mnoga takva prijateljstva pucaju zbog ''slabosti'' duge strane, ali...i žensko-ženska prijateljstva su obostrano labilna, koliko ja znam.
Citiraj:
Prvobitno napisano od
pričalica
i ja tako mislim....činjenica je da mnoga takva prijateljstva pucaju zbog ''slabosti'' duge strane, ali...i žensko-ženska prijateljstva su obostrano labilna, koliko ja znam.
saglasna sam...jer Prijateljstvo kao pojam ne možemo određivati i vrednovati po polu..tu jednostavno ili jesmo ili nismo
Citiraj:
Prvobitno napisano od
NeDoDiri
saglasna sam...jer Prijateljstvo kao pojam ne možemo određivati i vrednovati po polu..tu jednostavno ili jesmo ili nismo
i, sad mi nije jasno....da li se baš priča ovde o prijateljstvima ili drugarstvima :hm: jer prijateljstva su retka kakogod da se posmatra to...a drugarstva nisu.
slazem se pricalice..drugarstvo da..prijateljstvo..sumnjam..uvek neko gaji zelju za malo vise..
Citiraj:
Prvobitno napisano od
pričalica
i, sad mi nije jasno....da li se baš priča ovde o prijateljstvima ili drugarstvima :hm: jer prijateljstva su retka kakogod da se posmatra to...a drugarstva nisu.
tačno..za prijateljstvo treba zaista mnogo vode da protekne..uvodni post se odnosi na prijateljstvo,a ne na drugarstvo..
Naravno da postoji. Nego smo mi ljudi mnogo tupavi i mnogo volimo da komplikujemo..:aha:
Jako retko ali je moguce.
Imala sam dva jako dobra prijatelja, jedan iskren odnos bolji nego sa vecinom prijateljica koje sam imala i imam trenutno. Medjutim, zivotni putevi nas odvedose svakog na svoju stranu ali i dalje, s vremena na vreme razmenimo po koje "pisamce".
Da, pojavili su se i ti trenuci kada sam ja osetila da bi zeleli nesto vise od prijateljstva ali zbog te iskrenosti koju smo imali nismo zeleli da pokvarimo nesto, u tom trenutku mnogo vaznije. I bolje sto je tako ispalo.
Re: Muško-ženska prijateljstva
prijateljski sex?
drugo ništa ne postoji... a da je iskreno.
i evo da nastavimo... ja tvrdim da je prijateljstvo izmedju muskarca i zene moguce :dada:
a jel se grlite i tešite i pričate jedno drugom sve?