Re: A jel bi išli kod Hrvata na more?
Citiraj:
Prvobitno napisano od
jelena=t
Godinama unazad, doduše, pravila sam pauzu u ratno vreme idem na HR primorje, baš okolina Šibenika, poslednjih godina sa decom i nikada nijednu neprijatnost nisam doživela. Za isti novac možeš da rizikuješ "čojstvo i junaštvo"... po meni, bara ako poredimo sa Hrvatskom... :lol:
Odgovoriću ti iskreno više volim Turke i Grke. A ove balkanoide što misle toljagama slabo mirišem. Ne želim da moj odmor zavisi od toga ima li neka utakmica ili je Hrvatska izgubila od Engleske pa oni viču "UBI SRBINA". Eto malo sam uvijao a ovo bi bilo krajnje iskreno.
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Gvozdeni
Odgovoriću ti iskreno više volim Turke i Grke. A ove balkanoide što misle toljagama slabo mirišem. Ne želim da moj odmor zavisi od toga ima li neka utakmica ili je Hrvatska izgubila od Engleske pa oni viču "UBI SRBINA". Eto malo sam uvijao a ovo bi bilo krajnje iskreno.
tako je...a leti uvek neka takmičenja...ko ih ebe. i ovako vole više nemce....i uvek su ih više voleli, pa neka od njih zarađuju. od mene neće da dobiju kintu.
sad, u apoteci nisam htela da kupim ''andol'' od ''plive'', nego kupih ''galenikin''.....mislim, isto važi za slovence.
... u Tursku, Egipat... u Crnu Goru... njima se stvarno nema šta zameriti... :lol: :mrgreen:
Ako je stvar u tome, izbor nam se sužava... ako nije, ne znam u čemu je.
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Gvozdeni
Ok, shvatam... samo kažem da nema razloga za paniku.
Ipak nije rizik u pitanju, već stav.
putovala sam svuda po belom svetu, i znam šta je dobra usluga. za svoje rođene i teško zarađene pare ću da idem tamo gde se osećam dobro došlo..a ne da me neko zrači što govorim srpski.
Citiraj:
Prvobitno napisano od
pričalica
putovala sam svuda po belom svetu, i znam šta je dobra usluga. za svoje rođene i teško zarađene pare ću da idem tamo gde se osećam dobro došlo..a ne da me neko zrači što govorim srpski.
Dobra usluga je jedno, a mržnja nešto drugo.
Samo očekujem da neko prizna da ne bi išao kod njih zbog ovog drugog... i da to nikakve veze nema sa lepotom Jadrana ili uslugom.
Jelena. Ja znam i ne pričam na pamet. Nebi da objašnjavam ovako javno ali veruj da znam o čemu pišem. Ako ne grešim ima jedno 192 ili više zemalja na svetu ili je toliko članica UN. U svaku želim da odem osim u onu u kojoj se......"samocenzura".
ne umem i ne želim da mrzim....ali, mogu da osetim kad neko to ispoljava, nisam toliko tocilo.
Citiraj:
Prvobitno napisano od
pričalica
ne umem i ne želim da mrzim....ali, mogu da osetim kad neko to ispoljava, nisam toliko tocilo.
Tako je i tu bih i ja zaključio raspravu o odlasku na GO u CRO.
ovde podrazumevam i sloveniju, samo da znate (rekoh to u prethodnom nekom postu).
po baki sam slovenka, ali nikad ni tamo neću da idem...slovenci dolaze kod mene, provode se, sve je super...a je l znaš kad me zovu da dođem? nikad. jer sam im rekla da su mi sad preče neke druge geografske širine i dužine, a oni nek se ebu sa bledom i gorenjskom i umagom.
ЈООООООООООООООООООООООО Ј ПРИЧАЛИЦЕ ШТОС ТИ МЕНИ ДРААААААААААААААГАААААААА ААААААААААААААААААА
:vaistinu::sr-kalas:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Mile sa klise
ЈООООООООООООООООООООООО Ј ПРИЧАЛИЦЕ ШТОС ТИ МЕНИ ДРААААААААААААААГАААААААА ААААААААААААААААААА
:vaistinu::sr-kalas:
:cmok:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
jelena=t
Misliš da bi te na nekom drugom mestu želeli više od keša?
Inače, nemam loša iskustva sa braćom 'rvatima, čak naprotiv... verovali, ili ne, ima i onih koji nam se raduju zbog onoga odakle smo...
Ако, лепо за тебе.
Citiraj:
Prvobitno napisano od
jelena=t
Godinama unazad, doduše, pravila sam pauzu u ratno vreme idem na HR primorje, baš okolina Šibenika, poslednjih godina sa decom i nikada nijednu neprijatnost nisam doživela. Za isti novac možeš da rizikuješ "čojstvo i junaštvo"... po meni, bara ako poredimo sa Hrvatskom... :lol:
Полако , ћуп иде на воду док се не разбије.
Citiraj:
Prvobitno napisano od
jelena=t
Niko ne priča o bratstvu i jedinstvu...
Ne moramo napred, ali ne smemo ni unazad.
А неморамо ни тамо.
Citiraj:
Prvobitno napisano od
jelena=t
Ok, shvatam... samo kažem da nema razloga za paniku.
Ipak nije rizik u pitanju, već stav.
Не став,него здрав разум.
Citiraj:
Prvobitno napisano od
jelena=t
Dobra usluga je jedno, a mržnja nešto drugo.
Samo očekujem da neko prizna da ne bi išao kod njih zbog ovog drugog... i da to nikakve veze nema sa lepotom Jadrana ili uslugom.
Пре презир.
Mile ti si 1 pametan čovek.
al se mile danas posvetiJo forumu....
kad te krene - onda te krenulo....nego, di ćeš na more?