Re: Popis stanovništva 2011
jao mene je tetka zvala jutros rano,ne zna tacno kolika joj povrsina kuce i placa,pa da joj ja izvadim posedovni list iz katastra..jedva je ubedih da kaze otprilike,subotom katastar ne radi :sojka:
moja mama je još u tršiću...ima da se šlogne kad bude videla popisivača...ali, pošto je usamljena, neće ga pustiti 2 sata, garantovano :lol:
ako prico..nek pravi zeni drustvo:sojka:
pa neka, kažem :lol:...a onaj komšija sa drugog sprata je još nervozan :krsti: što nisu došli.
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Fajf
Hoćete li otvoriti vrata svog doma popisivaču? Da li ste spremni da odgovarate na 30ak pitanja koja idu do detalja, tipa :
Imate li nužnik sa vodokotlićem?
Da li ste podstanar, sa ugovorom, bez ugovora?
Da li je stan u kome živite vaša privatna svojina?
Koliko ste živorođene dece rodili bez obzira da li su u životu i dalje? (ovo je pitanje samo za žene)
Kome su od koristi takve informacije? Kakve veze ima to sa bilo čim? Povređuju li se tu ljudska prava i slobode?
Kažu da su svi građani dužni da puste popisivača u svoj dom i odgovore na pitanja. Ali da se može desiti i da nas odbiju.
Nama na obuci su rekli da ukoliko neko odbija da učestvuje u popisu, odmah pozovemo opštinskog instruktora i da će on preuzeti dalje korake.
Plašim se da će biti jako neprijatnih situacija na terenu :hm:
Šta vi mislite o svemu ovome? Podaci će poslužiti za još nešto ili samo za statistiku?
Apsolutno necu nikog da pustam u kucu. Ja zivim sa majkom i dvoje dece i nisam luda da pustam potencijalnog psihopatu u stan. Ako bas moram, dacu mu sve informacije u hidnikum ispred vrata. Ladno.
Citiraj:
Prvobitno napisano od
septembar
Apsolutno necu nikog da pustam u kucu. Ja zivim sa majkom i dvoje dece i nisam luda da pustam potencijalnog psihopatu u stan. Ako bas moram, dacu mu sve informacije u hidnikum ispred vrata. Ladno.
aman bre micke :lol: kakav crni psihopata....
:palac:
i ovaj put ja dajem podatke :g: izjashnajvam se kao vilenjak, i to ako bude bilo potrebno odrazlozenje ima da kazem "mozda mi vlast udeli neku bukvu u drzavnoj sumi, kao redak primerak na pragu izumiranja"
toliko o tome. :aha:
ne razumem što ste protiv popisa :huh:
nemam nista.
samo kad popisujes stanovnistvo.. popisujes ljude zar ne? a ne njihov inventar u kuci!
makar ja mislim da to znaci popis stanovnistva :aha:
kod mene bili danas..nista posebno i nista detaljno..svi podaci koje traze vec su dostupni i na drugim mestima..jedino me je iznenadilo sto kod nabrajanja o ekonomskom statusu uopste nema opcija -nezaposlen-..:huh:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
mikili
kod mene bili danas..nista posebno i nista detaljno..svi podaci koje traze vec su dostupni i na drugim mestima..jedino me je iznenadilo sto kod nabrajanja o ekonomskom statusu uopste nema opcija -nezaposlen-..:huh:
kako nema? ima....missim, ovo za nezaposlen.
bili i kod nas, završili smo za 20 minuta.
nema prico..devojka koja je popisivala isto tvrdi da nema..ima studenti,djaci,penzioneri,domacice..cuj zanimanje domacica..ali nema opcija nezaposlen..
a muški su domaćini? :lol: kako bre nema nezaposlen...
Znaci, na ovom popisu ce zemlja da nam prosveta, nece biti nijednog nezaposljenog.
Izgleda da neće. A to što u jednoj kući ima i po dve domaćice, nema veze.. :lol:
Ma mi smo ti domacinska zemlja. :bisa:
ma, bbaš me briga šta ima šta nema. važno je da sam to obavila :nana:
A neće ni podstanara biti, pošto su ih stanodavci posakrivali ko pepeljuge.. :smeh:
pa pitala ova da l smo podstanari, vlasnici, zakupci....mada, ne vidim razliku između zakupca i podstanara .
Citiraj:
Prvobitno napisano od
septembar
Mico bre, pa i mi imamo iste strepnje, ko zna kod kakvog psihopate ulazimo u stan :man: meni dragi dao biber sprej, sto znam da je zabranjeno, al bas me briga, samo zensko ulazi u stan nekome, a sr**a se ne desavaju tamo nekome...