Re: Muškarac koji zna da kuva lako osvaja žene
Citiraj:
Prvobitno napisano od
babs
Da, ovaj moj mene je osvojio dok smo se zabavljali.... njegova seka i ja radile skupa, dosle s posla kod njih kuci, njegovi bili na putu, a on spremio veceru pasta i spageti, i od tada vise nikad uz sporet nije stao sem da skuva kafu :sizika: e jesam se `prodala` za spagete :raz_088:...
Babs, jesi se brate prodala....Nije nešto komplikovano skuvao, a ti si se baš primila...:lol:
Šalim se...Eto za tebe je hrana bila od sudbinskog značaja...Tako se ispostavilo.
I ja se salim Sago :lol:
Za mene je od sudbinskog znacaja bilo ipak nesto drugo :bisa: a da su bile ukusne spagete, jesu, da nece vise da kuva i to stoji :)
kad bi samo omirisale moje karbonare ili jos 4 druge vrste pasti.... oma bi trk kuci po krstenicu :manijak:
umesnost muskarca u kuhinji je samo jedan plus. ako spremi rucak ili veceru, pokazuje koliko je pazljiv, koliko te postuje na neki nacin, a nikako se to ne moze smatrati osvajackim pohodom.
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Cruz
umesnost muskarca u kuhinji je samo jedan plus. ako spremi rucak ili veceru, pokazuje koliko je pazljiv, koliko te postuje na neki nacin, a nikako se to ne moze smatrati osvajackim pohodom.
Ma, glumpave su žene pa padnu na svašta:jasenka: