:dada: i pokus i eksperiment,svako bira kako mu lakše:)
Printable View
:dada: i pokus i eksperiment,svako bira kako mu lakše:)
Posle dužeg godišnjeg odmora,uskoro opet najnovije vesti za vas i nas! :blenta:
Samo jedna reklama...
fataj mikrofon ko će prvi:haha:
Horor
Sarmica traži škaromakaze danima:qq: mole se svi koji ih vide prije nje,da ih sakriju i blagovremeno obavijeste nadležne organe
FALA
ih sunce ti, znao sam...
angažovao sam i forenzičare jer je ona spremna i na perfidnija zlodela sem šišanja
priča se da ume da napravi posnu sarmu recimo i kad nije sveti nikola
Najnovije vesti u 20:00http://www.smilies.4-user.de/include...e_girl_029.gif
Udarna vest: Sarmica:sve sumnjam da nisam ono! :qq:
Zanimljivosti: Manijak: Da,ispeko sam 120 palačinki i pojeo sam ih!:blenta:
Šokantno!: Zolton: Da,istina je, ozbiljno razmišljam o političkoj karijeri.:napoleon:
i samo za vas u ovom broju:
Potresna ispovest Zoltona: Kako su me bacili sa broda...:(
Čitajte nas i budite uz nas! :novine:
roska:hahaha:
Razonoda:
a u prolazu smo Nedu pitali šta ima novo:
http://opusteno.rs/poster/2013/04/st...a-ima-novo.jpg
roska:haha: e,uspjela si mi popraviti dan:cmok::riki:
..i posle kraćeg godišnjeg odmora..:kapa:
Najnovija vest: Naš uvaženi,cenjeni i veličanstveni administrator se nasmejao (ha ha ),tačno u 22:39 http://www.smilies.4-user.de/include...e_girl_029.gif
Prema još nepotrvdjenim informacijama,sumnja se se da mu je neko oteo kompjuter.
Tri i po mjeseca kasnije...
Za rubriku ne vjerovali ili da:
Manijak se nasmijao dva puta:lolan:,nakon toga je nestao u nepoznatom pravcu.
Sa nestrpljenjem očekujemo povratak i objašnjenje neobjašnjivog ponašanja našeg administratora.
:naki1:
nedelja je vece :naki1: sve se odalo bludu i nemoralu :naki1: umesto da forumase ko svi domacini i domacice :naki1:
Nema vesti :kapa:
10:19
Keti izjavljuje da ide da kupi kantu za smeće.
10:28 Keti saopštava da se obula ali da je mrzi da ide. Nastavlja ćaskanje sa forumašima.
10:50 Kreće ( po kantu.prim.aut) i od tada se ne oglašava. Prošlo je već nešto više od 3 časa od poslednjeg javljanja.
Očekujemo uživo uključenje sa terena, čim nađemo reportera :blenta:
Ponedjeljak je i sve je zavejalo.
Jedino na Forumu dražesna prepirka koju vode Mrav i Keti,oko lopate i oklagije.
Keti mrzi da izađe ,jer snijeg ne prestaje da pada.
Lopatu ne može da nađe.
Mrav to debelo koristi i hvata je za doope.
Svadba na pomolu?
Ili samo još jedna dražesna igra zavođenja:hm:
Očekuje se dolazak nekog od moderatora koji bi trebao da nas informiše da li je svadba na pomolu.
Više o ovoj najnovijoj ljubavi,u slijedećem javljanju :jasenka:
Zbog nestanka električne energije,nismo bili u mogućnosti da vas ranije informišemo.
U krajnje neočekivanom i nadasve napetom trenutku,juče se,u prijepodnevnim satima,na Forumu pojavila Padalica:pada::pada::pada:
Topovska paljba ljubavi kojom je dočekana,raširila se svim frekvencijama und stranicama diljem virtuelnog svijeta:bisa:
U nestrpljenju čekamo ponovni dolazak lika :sise: i djela naše drage Pade :zvekira:
Nakon dugog izbivanja,nalik Odisejevom, na Forumu se iznenada,na ogromnu radost RazbiItačana, pojavila najdraža jedna und jedina,neponovljiva Sarmica-žena,majka kraljica:jasenka:
Sa nestrpljenjem očekujemo daljni razvoj situacije,o čemu ćemo vas izvijestiti u narednom javljanju.
Za Najnovije vesti sa Foruma,Dadole uživo
mali ,gas' kameru i poćeraj te kafe
Pojavila se naša draga Cici:jasenka:
Ali ne vjerovali ili da:qq:
opet je otišla po cigare koje nikad nema:haha: i rekla da se vraća za 3 minuta:hahaha: