meni je bilo baš lepo.
najvažnije mi je da dođem kući sa posla ispunjena zadovoljstvom što predamnom ima još vremena u tom danu u kome mi ništa neće pokvariti raspoloženje :)
Printable View
meni je bilo baš lepo.
najvažnije mi je da dođem kući sa posla ispunjena zadovoljstvom što predamnom ima još vremena u tom danu u kome mi ništa neće pokvariti raspoloženje :)
vrlo naporan i pretrpan..sve bih to izdržala da sam mogla bar malo biti na forumu:( a i danas neće biti bolje
ispunjen dan :bisa: bila sam na radost mojih ukućana :say: daj Bože da bude često tako :)
dan koji je prošao je bio ispunjen do zadnjeg trenutka...
naporan ,ali nije bilo teško :)
naspavala sam se :) i gledala ''crnu lagunu'' i opet spavala.
uobičajeni stampedo :lupko:
danas ne radim ništaaaaa !!!! :prcko:
prethodni dan je bio obeležen ležanjem u krevetu zbog išijasa i traženjem položaja u kom najmanje boli...za to vreme, uspela sam da pročitam 154 strane knjige ''tesla, portert među maskama'' i da odgledam 2 epizode serije ''crna laguna''.
osim što sam opeglala sav veš, ceo dan je bio laganica...zadovoljna sam :dada:
Ne ponovijo se:srbpla:
Lepa smo mi zemlja i divan narod, ali što smo svi pametni ma najpametni:bisa::(
I stvarno je lepo s muškarcima raditi:aha:
Jucerasnji dan stres, stres, stres, obilje ljudske gluposti, nepismenosti, pa opet stres... i tako dok nisam prestala da radim :qq: a danas kad sam odvojila vreme za uzivanje napolju imam sta da vidim kroz prozor...:aha:
ne znam ni kad je prošao
nešto mi dani prebrzo prolaze u zadnje vreme,
ne okrenem se ,a već je novi
Loš dan, loša vest, komplikacije :aha:
pomalo naporan...bil je mama skoro ceo dan. nek' je živa i zdrava, ali posle nje nisam ni za šta :(
podsetio me na zimu :srbpla:
jučerašnji dan....
težak, ružansamo jedan od onih koji dolaze
mogao je biti i bolji :aha:
Dan koji je prošao, bio je zimski. Na Zlatiboru je čak padao i sneg. Ja sam se čak malo i prehladila...:namcor:
težak,vozila sam po snijegu:qq: i vratila se po neviđenim pljuskovima..bljak
mnogo me je umorio :zeva: