Odg: Možete li izdržati...
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Pčelica
Jel ja sad treba da pocrvenim? Evo :rumenko:
tman posla ja samo pohvalio :raz_076:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Pčelica
da se ne nasmejete :raz_114: kad naletite na mali (ali baš-baš mali), a vi očekivali...
Znam da ćete se smejati i mom doživljaju:
Upoznali se na Adi, lep kao lutka, zgodan, zanimljiv, okrnjene jedinice (ne znam što mi je taj detalj zapao za oko, ali imalo je neki šarm, taj mali delić koji je nedostajao na zubu).
Viđali se mi neko vreme, cveta ljubav... i, naravno, došlo i do sexa.
Sve je lepo počelo dok ne dođosmo do skidanja donjeg veša, njegovog. Prvo što mi je palo na pamet je nije mu se digao, pa kao aj da ne cepidlačim.
Ali kad je čovek prionuo na radnju... ja se zapitala šta se cima kad nije ni počeo... kad on poče da viče: "Sad ću, sad ću", a ja u čudu Šta će sad :raz_132:
Elem, probali mi i sutradan još jednom (ja mislila da nije nešto do mene)... al` ipak je do majke (maćehe) prirode koja ga je za.ebala propisno. Tad nisam znala da li da ga žalim ili da se smejem.
Raskinuli smo uskoro... izmislila sam neki peti razlog, jer mi je stvarno bilo glupo da mu kažem pravi razlog. Iako, mislim da je znao.
Ja bih takvim slučajevima odobravala plast.operaciju na teret socijalnog, života mi moga.
http://razbibriga.net/imported/2009/07/slikauwcu-1.jpg
:raz_114: Ovaj toalet mora da se jako retko posećuje.... Loše utiče na mušku psihu.... :raz_114: :raz_114: :raz_114:
@Pcelica
Da nisi ti malo izokrenula ovu pricu?
Prva verzija bila mnogo bolja :)
Ipak vise volim da citam Svet kompjutera! Bar pisu istinu a ovi zenski casopisi kad krenu u ankete i u price -mali ali tehnicar ..Blah..Sve same trucarije.. Ocito je zenama bitna duzina. He he,ja nemam tih iskustava pa ne merem da sudim.. mislim,ja sam skroz neiskusna. Cvrc
Citiraj:
Prvobitno napisano od
gedza
@Pcelica
Da nisi ti malo izokrenula ovu pricu?
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Man
Prva verzija bila mnogo bolja :)
Videla sam i prvu verziju
Gedžo, baš me vučeš za jezik, videla sam ti i nastavak posta koji si izbrisao :)
Bio je cirka prosečne veličine palca, jel ti sad jasnije?
Ne sumnjam ja da je tako bilo, samo svaka prica moze da se isprica na vise nacina,zavisi iz koje pozicije to pricas,verovatno bi njegova verzija bila drugacija
Citiraj:
Bio je cirka prosečne veličine palca
Ljubav se danas vodi na razlicite nacine,na raznim mestima u razlicitim polozajima. Sad ako si ti sa malo vece visine cekala na svoj orgazam nije cudo ako ti je licio na palac,znam neke kojima je zalicio na zvonce od bicikle
Citiraj:
Prvobitno napisano od
gedza
Ljubav se danas vodi na razlicite nacine,na raznim mestima u razlicitim polozajima. Sad ako si ti sa malo vece visine cekala na svoj orgazam nije cudo ako ti je licio na palac,znam neke kojima je zalicio na zvonce od bicikle
Tigre, jel to tebi mali pa ti tema toliko smeta?
Ili ti prosto ja smetam?
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Pčelica
Tigre, jel to tebi mali pa ti tema toliko smeta?
Ili ti prosto ja smetam?
Ne razumem tvoj stav. Postavila si temu da bi pisali o njoj.
Ako ne dozvoljavas da neko ima drugacije misljenje trebala si da naglasis da je tema za istomisljenike. A ti si mi simpaticna upravo zato sto otvoreno pises jer sam i ja istih sklonosti,apsolutno sam za svaku slobodu izrazavanja ma kakva bila sve dotle dok ona ne ugrozava neciju bezbednost. Svojom pricom postavila si otvoreno pitanje o kome moze da se razgovara sa razlicitih pozicija pa sam sa jedne takve odgovorio i ja. Zao mi je ako si se na bilo koji nacin osetila nelagodno nije mi to bio cilj vec samo da izazovem dalju diskusiju. Da ne ostanes bez odgovara i na trece pitanje eto recimo da sam i ja jedan od tih nesrecnika sa malim.Slobodno mi mozes napisati u odgovoru sta god zelis,ako zelis,necu se sigurno naljutiti a i prestacu da pisem na ovoj temi ako mislis da sam bio neuljudan ili da sam te povredio na bilo koji nacin.Ti si pokrenula temu,imas pravo da je usmeravas u kom pravcu zelis i ja necu sigurno nista uciniti da bude drugacije.
Odg: Možete li izdražati...
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Alexanna
Mirkaaa, sto mi uze Zvoncicu
ja nemam sexualna iskustva, nevina sam :raz_128:
pa kad je tako onda citaj ovu temu i uci se na tudjim iskustvima al' znaj price i teorija je jedno a praksa je sasvim drugo, idu letnji dani pa ce se mozda i tebi nesto desiti ako te pusti mama napolje
:raz_128:
bar nije srece kurate :raz_114:
Odg: Možete li izdražati...
Citiraj:
Prvobitno napisano od
doc holliday
misim da ovde fali jedan simke :raz_114:
Хоћеш да ти га доведем? :raz_023: