Odg: Re: Muškarci koji rade kućne poslove su srećniji?!
Citiraj:
Prvobitno napisano od
egyboy53
ustanem u 7 ujutro, odem na posao, vratim se u 5 kući. ručka nem jer kuva jednom nedeljno (ne stiže-kući je ceo dan, i to prećutim). onda kad dođem kući oko 5 uzmem bebu i nosim je vozim igram se sve što ima do 9:30 kad ide na spavanje....nije dosta još uvek. vikendom se poradi sve što ima i što je preko nedelje smislila da bih mogao uraditi....i uz to po ceo dan kuknjava kako joj je teško i šta će ona...
I reci mi, koliko te plaća na sat...:palac:
Pa mislim stvarno...:lol: :lol:
Ali ipak....priznaj....da si srećan i da bi bio nesrećan kada bi ti supruga kuvala svaki dan...To bi bilo potpuno izvesno...Ovako....Nikada ne znaš, kad bi slučajno molga skuvati nešto i u sred sedmice, pa da jedeš kuvano dva puta u toku nedelje...:dada:
Одг: Odg: Re: Muškarci koji rade kućne poslove su srećniji?!
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Sagacity
I reci mi, koliko te plaća na sat...:palac:
Pa mislim stvarno...:lol: :lol:
Ali ipak....priznaj....da si srećan i da bi bio nesrećan kada bi ti supruga kuvala svaki dan...To bi bilo potpuno izvesno...Ovako....Nikada ne znaš, kad bi slučajno molga skuvati nešto i u sred sedmice, pa da jedeš kuvano dva puta u toku nedelje...:dada:
јој, саго...немој да је браниш..ако је ово истина што је колега члан написао - стварно је катастрофално...седи по цео дан у кући и не може ни ручак да скува...па њему би било боље да плаћа неку кућну помоћницу пар сати дневно, него да има обавезе према тој жени.
I reci mi, koliko te plaća na sat...:palac: dobar, dobar... ma ne tražim ništa, samo da mi ne kuka. dovoljno mi je svega drugog. posle posla čuvam dete i sve ostalo da ona ima vremena da sa majkom po 55x razgovara telefonom po 20 minuta i objasni joj sve od kako je beba jela do kako je sr... da se isčetuje sa drugaricom preko fejsa, gtalka i svega mogućeg. da isturpija nokte i oćupa obrve po 4 put danas, da usput po svim forumima isčita koji je preparat najbolji za mršavljenje (od dizanja guzice sa kreveta se dalje ne trudi...). Samo malo razumevanja i eventualno pola sata za sebe u toku dana...
Odg: Muškarci koji rade kućne poslove su srećniji?!
and they lived happily ever after:kreza:
e moj egyboy53 :blenta: ti si se uvalijo, da ti pravo rečem:blenta:
heh :udri: biće da je tako. al da nebudem ja taj koji kuka...biće bolje ovako il onako:lupko::pas: pozdravljam vas!
Citiraj:
Prvobitno napisano od
egyboy53
I reci mi, koliko te plaća na sat...:palac: dobar, dobar... ma ne tražim ništa, samo da mi ne kuka. dovoljno mi je svega drugog. posle posla čuvam dete i sve ostalo da ona ima vremena da sa majkom po 55x razgovara telefonom po 20 minuta i objasni joj sve od kako je beba jela do kako je sr... da se isčetuje sa drugaricom preko fejsa, gtalka i svega mogućeg. da isturpija nokte i oćupa obrve po 4 put danas, da usput po svim forumima isčita koji je preparat najbolji za mršavljenje (od dizanja guzice sa kreveta se dalje ne trudi...). Samo malo razumevanja i eventualno pola sata za sebe u toku dana...
Pazi....:kapa: ne poznajem te, bar ne iz postova...Ali ako je pola od ovog tačno što si napisao,ti zaslužuješ jednu dobru banju za oporavak....za početak....:lol:
Što bi Sarma rekla....al' si se ti uvaliooooo :lol: :lol:
Одг: Muškarci koji rade kućne poslove su srećniji?!
evo moj je danas bio presrećan što je morao da popravi mali bojler... više sam se naravno ja umorila posle čisteći za "majstorom" :lol: ali rekao mi je da je baš srećan što je konačno to uradio jer mu kukam kako perem sudove ledenom vodom cele zime :lola: dobro da se setio, ali bitno da je on srećan, njegova sreća mi je najbitnija, pa tek onda moje promrzle ruke... :haha:
ако треба, и дрва ћу да цепам...нико ми не треба :urra:а они нека буду срећни без кућних послова.
Ma ko bre da se če drva ? Ma malo :lakat:
Sečenje drva je odlično za psihofizičko zdravlje i koncentraciju. Takođe i bicepsi se lepo oblikuju. Misllim da se lekari dali preporuku muškom delu da to obavezno rade...:lol:
zahebi centralno, daj sekirče
ма ја то, саго, онако сликовито....нисам видела секиру 40 година :pusi2:
Odg: Одг: Muškarci koji rade kućne poslove su srećniji?!
Citiraj:
Prvobitno napisano od
причалица
ако треба, и дрва ћу да цепам...нико ми не треба :urra:а они нека буду срећни без кућних послова.
e tako:curica:
:g: Šo dobra tema!Al drugi put ću da pišem-nemate vi toliko vremena da čitate :hahaha:
Одг: Odg: Muškarci koji rade kućne poslove su srećniji?!
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Prolaznica
:g: Šo dobra tema!Al drugi put ću da pišem-nemate vi toliko vremena da čitate :hahaha:
naći ćemo:curica:
ja radim kućne poslove i nisam srećan - dok radim
srećan sam kad ih završim