Re: Da li je i poljubac prevara ?
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Sagacity
Da li to znači da je poljubac nezdrav ? :lol:
Nego šta je nego zdrav, poljubac kao najsuptilniji deo ljubavi i ne sme se uniziti. Osnovni preduslov jeste da znaš s kim se ljubiš bez obzira bila prevara ili ne.
Stanje usne duplje kod svog partnera poznaješ, on će ti reći jer te voli i brine za tebe. Zamisli da dođeš u situaciju kada ti se dopadne neki baja jer ima npr. neodoljivo tirkizno plave oči, priđe ti a ti pojma nemaš da mu je grlo prepuno streptokoka, stafilokoka i ostalih koka; pokvarenih zubića, gnojnih kesice na krajnicima, afte na sluzokoži, gnoj koji se sliva iz zapaljenih sinusa u usnu duplju i meša sa pljuvačkom, "geogrfski" jezik prepun gljivica kao indikator za druga oboljenja itd. itd., da ne nabrajam. I ti se s njim sita naljubiš. Šta si zapravo od svega dobila: prijatan doživljaj i zagarantovanu upalu.
(Ala ovde vejeeee...:roll: )
sasi mi pokvarila ljubljenje za ceo život:(
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Sarmica
sasi mi pokvarila ljubljenje za ceo život:(
што
@sarmica
Kad malo bolje razmisliš, to jeste tako, nažalost. :g:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Jovanova
Stanje usne duplje kod svog partnera poznaješ, on će ti reći jer te voli i brine za tebe. Zamisli da dođeš u situaciju kada ti se dopadne neki baja jer ima npr. neodoljivo tirkizno plave oči, priđe ti a ti pojma nemaš da mu je grlo prepuno streptokoka, stafilokoka i ostalih koka; pokvarenih zubića, gnojnih kesice na krajnicima, afte na sluzokoži, gnoj koji se sliva iz zapaljenih sinusa u usnu duplju i meša sa pljuvačkom, "geogrfski" jezik prepun gljivica kao indikator za druga oboljenja itd. itd., da ne nabrajam. I ti se s njim sita naljubiš. Šta si zapravo od svega dobila: prijatan doživljaj i zagarantovanu upalu.
Ma ne brini za mene...Ja kad se upoznajem sa tipom, tražim odmah zdravstveni karton...:eek: mislim...:smeh:
Znači, pre neg' se poljubimo, ako nema zdravstvenog kartona ja 'ladno treba da mu kažem...''Kaži aaaaa''...:lol: Dobro, dobro...
Naopako da je neki sex u pitanju, a ne poljubac, mož' da dobiješ sidu...bre....:krsti:
Inače, kao što si rekla...''poljubac kao najsuptilniji deo ljubavi'', uzima takođe visoko mesto u odnosu dvoje ljudi ...i ne treba mu oduzimati vrednost tako što ćemo se ''šlapnuti'' s'kim stignemo...:lol:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Jovanova
Nego šta je nego zdrav, poljubac kao najsuptilniji deo ljubavi i ne sme se uniziti. Osnovni preduslov jeste da znaš s kim se ljubiš bez obzira bila prevara ili ne.
o svašta bouže :hahaha:
[QUOTE=Sagacity;354452]izvini, ali :hahaha:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
pričalica
o svašta bouže :hahaha:
Neka, samo se ti smej. Za seksualni odnos ti je dovoljna garancija sigurni prezervativ. Za ljubljenje ništa osim da dobro poznaješ partnera. Možda deluje blesavo ali je istinito.
Ako mi obeca da ce da me poljubi pa to ne ucini ..onda je ...Prevara..
:hm: moze da znaci da je prevara :blenta:
Trudim se da vas razumijem,al mi nikako ne ide:b: ne kontam ja tu riječ prevara al nikako..ovo sa poljupcem mi jasno ko dan:dada:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
sudjenik
zavisi de ga metes
misliš:hm: kako je to zbunjujuće sudjeniče:haha:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Krasiva
misliš:hm: kako je to zbunjujuće sudjeniče:haha:
volim da zbunjeno pisem jer samo tako mozes da se duhovno razbudis i shvatis koliko je pitanje benigno.... veca je prevara kad znas da ti je devojka ili zena zaljubljena u nekoga i o njemu razmislja po vasceli dan, no ako jednom u po godine ode pa se istaslachi sa nekim i ne vidi ga vise... barem za mene je tako
Pa jeste..Ja sam davno rekla, nema ništa crnje da je neko sa tobom, a misli na nekog trećeg...
Al' sada pričamo o poljupcu...:aha:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Sagacity
Pa jeste..Ja sam davno rekla, nema ništa crnje da je neko sa tobom, a misli na nekog trećeg...
ja trpeo 8 meseci zaljubljenu zenu svaki dan i na kraju popizdio pa se ljucki rastavio... neko ne bi izdrazo ni 5 dana. imam konjsko strpljenje
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Sagacity
jest ako ti je stalo do tog s tobom, ako nije onda je vala i svejedno na koga ce misliti :mm: al ono bas :mm:
Kako se uzme - ako je to uvod u vezu ili iz zaljubljenosti, onda jeste, ali je i sama zaljubljenost vec prevara na neki nacin; ali ako je usput, iznenadno, mozda se ni sama nije nadala tome, onda nije prevara i takav poljubac treba vec sutradan zaboraviti kao da nije ni bio. Jednostavno, desila se greska, mozda malo vina i sl.
Ili ako je iz nekog eksperimantisanja, ali ne iz duse, onda takodje nije prevara.
(bar ja tako mislim...)
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Picola
ali ako je usput, iznenadno, mozda se ni sama nije nadala tome
Meni se jednom desilo, da me je neko ''šlopio'' :blenta: nenadano, a da to nisam ni želela. To je već nešta drugo...
Ali ako se svesno neko poljubio sa nekom trećom osobom, za mene je prevara. E sad, postoje razne situacije, što ti kažeš da je neko pripit, pa se ''omaklo''....Ali ne treba da pije izvan ''stanja svesti'', ako već zna da ne može da se kontroliše...
Moguće je da sam prestroga u nekim stavovima....ali nekako tako razmišljam. Možda me i život demantuje, ali za sada mislim ovako...