aaahaa, sad mi je poznat :dada: mada nisam gledala film u celosti, a zato i tamaru ne prepoznajem, neko mi reče da je ona tu glumila :hm:
Printable View
aaahaa, sad mi je poznat :dada: mada nisam gledala film u celosti, a zato i tamaru ne prepoznajem, neko mi reče da je ona tu glumila :hm:
e tamaru ne znam...moguće, slabo pamtim žemskaće :lol: osim ako nisu extra.
večeras :manijak: više ne smem reći na kojoj tv da ne napravim pometnju ko prošli put :lol:
ako ne ukebam negde neki dobar film - gledaću
kuma:disi: na kojoj tv:b: aj:palac:
tv prva :rile:
jes, ''prva'' u 21h missim
eve ide Goca kao kristina pršti energijom,al mi je nekako kratka
ide skaj ..Jesen u meni tugujeee:plesu:
bježi mu intonacija,al je skinuo dobro govor tijela:b: mada je mogao da ustane:lolan:
Sara kao Šakira..pretužno :(
meni se sara baš dopala :bisa: a skaj onako, nije bio loš ali nije ni bog zna kakav utisak ostavio :pardon:
Kokićka kao Kaliopi:bravo:
dva džeksona dobro scenično,plesno,kostimografski..al kad tamara zapišta:qq:al bar ima visoke jagodice pa liče..:b:al njih dvoje skupa simpa su:dada:
Knez kao Saša Matić: kad prava ljuubav jednom zakasni,druge neće doći nikada:plesu:
malo je prenazalan,al Sašu nije lako pjevati...malo mi nekako zavija..da prostite..nekako kao da knez ne može da izađe iz njega,al nije lošO
Dva Dzeksona blaga katastrofa :aha: Možda da sam utišala da ne čujem kako pevaju bi bilo bolje ...:hm:
boris kao ana kokić:haha: meni suze idu od smijeha,čovjek je dao maksimum u improvizaciji i nasmijao pošteno..a kad mu otpadoše usne:hahaha: zalijepljene
super sneki kao silvana armenulić..samo iz daljine liči..otpjevano recimo,korektno..moglo je puno bolje..
i posljednja imitacija željko šašić Ti si sav mooj bool:nn: kao milan iz EKV:bravo:
..glasom teže,ali borio se :dada: a sad da vidimo kako će se glasati